זקוקה לתשובה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתשובה
    אבודה
    27/07/2015

שלום, לפני כשלושה שבועות הכרתי לראשונה את הסיוט הזה ״חרדה״ זה היה לאחר חלום שהעיר אותי בלילה שבו הייתי במטוס שננעל ולא היה אפשרות לצאת ממנו, התעוררתי עם זיעה קרה , רעד קוצר נשימה והעיקר פחד נוראי , ומאז אותו לילה אני כאילו חיה בסרט, אני לרשתית לכל דבר במתח ודריכות , ביטלתי טיול לחול שהיה מתוכנן , לא הלכתי לעבודה תקופה , מצב רוח מדוכדך מאוד ובעיקר לא ישנתי בלילות, התחלתי טיפול הימאופתי לאחר שלושה ימים ולפני שבועיים התחלתי טיפול פסיכולוגי, מצבי בשיפור אך עדיין סובלת מהתקפי חרדה ולפעמים גם יש לילות שלא מצליחה לישון, אני עדיין לא אותה אחת!!! אני רוצה לדעת האם הסיום הזה ייגמר ? האם זה ייעלם כמו שזה בא וכמה זמן אני צריכה לסבול?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתשובה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/07/2015

שלום,
    יש אפשרות להתגבר על המצב ממנו את סובלת.
    אנא דברי עם הפסיכולוג שמטפל בך ובררי האם הוא מתמחה בטיפול ממוקד בחרדות.
    קיימים טיפולים בעלי אחוזי הצלחה גבוהים כמו CBT ו-EMDR.
    כמו כן יש טיפולים תרופתיים שיכולים לעזור אם הטיפול הפסיכולוגי לא מביא לתוצאות הרצויות. מציע שתתני סיכוי לטיפול פסיכולוגי לפני שתפני לערוץ התרופות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי הצלחה

אבודה
    28/07/2015

האם את יודע להגיד אחוזי הצלחה של במצבים כאלו? תוך כמה זמן זה עובר? והאם זה עובר לחלוטין או שזה נשאר איתי לעד!!!!! כי הקלה זה גם לא מספיק ! אני רוצה להרגיש כמו קודם !!!!!!!!, תודה על התשובה והתמיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי הצלחה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    07/08/2015

שלום,
    אחוזי ההצלחה הם למעלה מ-50% ומגיעים להקלה משמעותית תוך מספר חודשים. אני מציע שתדברי עם הפסיכולוג שלך לגבי מטרות הטיפול.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו