מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לתשובהאבודה27/07/2015
שלום, לפני כשלושה שבועות הכרתי לראשונה את הסיוט הזה ״חרדה״ זה היה לאחר חלום שהעיר אותי בלילה שבו הייתי במטוס שננעל ולא היה אפשרות לצאת ממנו, התעוררתי עם זיעה קרה , רעד קוצר נשימה והעיקר פחד נוראי , ומאז אותו לילה אני כאילו חיה בסרט, אני לרשתית לכל דבר במתח ודריכות , ביטלתי טיול לחול שהיה מתוכנן , לא הלכתי לעבודה תקופה , מצב רוח מדוכדך מאוד ובעיקר לא ישנתי בלילות, התחלתי טיפול הימאופתי לאחר שלושה ימים ולפני שבועיים התחלתי טיפול פסיכולוגי, מצבי בשיפור אך עדיין סובלת מהתקפי חרדה ולפעמים גם יש לילות שלא מצליחה לישון, אני עדיין לא אותה אחת!!! אני רוצה לדעת האם הסיום הזה ייגמר ? האם זה ייעלם כמו שזה בא וכמה זמן אני צריכה לסבול?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקוקה לתשובה - תגובה
ד''ר אודי אורן27/07/2015שלום,
יש אפשרות להתגבר על המצב ממנו את סובלת.
אנא דברי עם הפסיכולוג שמטפל בך ובררי האם הוא מתמחה בטיפול ממוקד בחרדות.
קיימים טיפולים בעלי אחוזי הצלחה גבוהים כמו CBT ו-EMDR.
כמו כן יש טיפולים תרופתיים שיכולים לעזור אם הטיפול הפסיכולוגי לא מביא לתוצאות הרצויות. מציע שתתני סיכוי לטיפול פסיכולוגי לפני שתפני לערוץ התרופות.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי הצלחה
אבודה28/07/2015האם את יודע להגיד אחוזי הצלחה של במצבים כאלו? תוך כמה זמן זה עובר? והאם זה עובר לחלוטין או שזה נשאר איתי לעד!!!!! כי הקלה זה גם לא מספיק ! אני רוצה להרגיש כמו קודם !!!!!!!!, תודה על התשובה והתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחוזי הצלחה - תגובה
ד''ר אודי אורן07/08/2015שלום,
אחוזי ההצלחה הם למעלה מ-50% ומגיעים להקלה משמעותית תוך מספר חודשים. אני מציע שתדברי עם הפסיכולוג שלך לגבי מטרות הטיפול.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)