התקף חרדה?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה?
    חדש
    10/08/2015

שלום אני צעיר בן 22 השתחררתי מהצבא בדיוק הפסקתי לעבוד כרגע רציתי קצת חופש ומנוחה
    באחד הימים הרגשתי פתאום זיעה דפיקות לב חזקות סחרחורת חשבתי שקורה לי משהו ונסעתי מהר למיון במיון עשו לי בדיקות סיטי ראש לחץ דם בדיקות דם הכל יצא תקין ושחררו אותי. לאחר כשבועיים שוב הרגשתי ככה פניתי לרופא משפחה שיבדוק הוא שלח אותי שוב לבדיקות דם ושתן יצאו תקינות לחץ דם תקין. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל בתקופה האחרונה אני מרגיש חלש יש לי חולשה מידי פעם אני פתאום מרגיש את הלב שלי דופק חזק סחרחורת לא נרדם ואני נלחץ מהמצב האח זה הוא התקף חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/08/2015

אתה חווה תסמינים שכיחים של מצוקה נפשית. לסוג כזה של מצוקה קוראים חרדה (או התקף חרדה) אם האדם שחווה את התסמינים אינו משייך אותם למוקדי מצוקה חיצוניים בחייו (כמו שחרור מהצבא או הפסקת עבודה) ואז תחושתו היא שמשהו לא בסדר בו. פנה למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די בשיחה או שתיים כדי שתחזור לעצמך לגמרי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו