בקשר להתנדבות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בקשר להתנדבות
    חני
    12/08/2015

שלום רב.מזה חודשיים אני מתנדבת במועדון לקשישים בדרום הארץ,ואני רוצה לעזוב.זאת גם פעם ראשונה שאני מתנדבת,וחתמתי על ביטוח.רציתי לשאול אם התנדבות כזאת זה מחוייבות?ודבר שני אני צריכה להתקשר למנהלת של המתנדבים ביום ראשון כדי להגיד לה שאני רוצה לעזוב ויש לי חרדה שהיא תחייב אותי.יש לי חרדה מהתגובה שלה.רציתי לשאול איך מתגברים על החרדה? אני מאוד אודה לכם על העזרה זה דחוף לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר להתנדבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר להתנדבות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/08/2015

התנדבות בעקרון היא שירות הניתן ללא מחוייבות, כך שאין לך שום סיבה לחשוש להפסיק להתנדב בכל עת. אני בטוח שהמנהלת תצטער לשמוע שאת עוזבת אבל תכבד את רצונך ותודה לך על חודשיים של התנדבות. הרשי לעצמך להרגיש חרדה (או כל תחושה לא נעימה אחרת) לקראת השיחה עם המנהלת - זה טבעי לגמרי - אבל אל תתני לחרדה להניא אותך מלדבר איתה. הדרך הטובה ביותר להיפטר מאי הנעימות הכרוכה בהודעה היא פשוט ...לעשות את זה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו