מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהנועה22/09/2015
שלום, אני נועה, בת 20, כרגע משרתת בצבא.
אני עוברת תקופה מאוד קשה מהרבה בחינות. קשיי הסתגלות נוראיים למערכת הצבאית שגוררים מצב רוח ירוד מאוד אבל זו לא הסיבה שאני כותבת
איבדתי את אבי לפני 6 שנים. האובדן היה קשה, כמובן, אך עשה רושם שאני מתמודדת עם זה סך הכל יפה. הבעיה שלי שעכשיו צצות לי המון מחשבות שמפילות אותי לתהום עמוק מאוד.
אני חווה פחד, ואעז לקרוא לזה אפילו חרדה ממוות. לא המוות שלי, האמת לא כל כך אכפת לי מהמוות שלי. הפחד שלי הוא מוות של הסובבים אותי. יש לי חבר כבר כמעט שנה. הוא הדבר הכי טוב שקרה לי, בחיי. מערכת היחסים שלנו נפלאה, עם הרבה הרבה אינטימיות. הוא ללא ספק החבר הכי טוב שלי.
אני לא מצליחה להשתחרר מהפחד לאבד אותו. זה בא לידי ביטוי גם בפחד אימים שהוא בוגד בי או ירצה להפרד ממני מתישהו (יש לציין שהוא מתייחס אליי מדהים ואף פעם לא בגד בשום חברה שהייתה לו), פשוט בשניה שאני מסתכלת עליו ומדברת איתו ולרגע הוא לא מחייך אליי כמו שהוא בדרך כלל מחייך, זהו. הוא לא רוצה אותי יותר. הוא בטח חושב על מישהי אחרת. המחשבות האלה נורא מטרידות ומין הסתם פוגעות במערכת יחסים שלנו. אבל זה עוד כלום לעומת הפחד שלי שמשהו יקרה לו. שהוא ימות. שהוא יהיה מעורב בתאונה. אני מרגישה כאילו כל חיבוק שלנו הוא כנראה האחרון.
זה מתסכל ומכאיב. הוא יוצא לשביל ישראל לבד עוד שבועיים, מה שאומר שהוא לא יהיה בבית ויטייל במשך חודשיים. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על כל הדברים שעלולים לקרות לו בדרך. בבקשה, אני צריכה עזרה. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקוקה לעזרה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין23/09/2015את חשה מצוקה לגיטימית לגמרי לאור הנסיבות וראויה להרבה יותר מתשובה קצרה בפורום אינטרנטי, נועה - פני בהקדם למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה ו/או לקב"ן היחידה בה את משרתת (יש סיכוי שתגלי שגם הקב"ן מיומן ונכון לסייע באותה מידה ולהבדיל מפסיכולוג אזרחי זמין לך יותר וללא עלות). בשיחות אלה תוכלי לעבד את האובדן שאת נושאת בתוכך ואת השלכותיו על היחסים עם החבר ולצמוח משם הלאה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)