מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בורדרליין ואוסידיDoctor26/09/2015
וקיי, אני נמצא באמת במצב מאוד מאוד מורכב, והלכתי לאיבוד...
אני מאובחן בהפרעת אישיות גבולית ו-OCD.
עד גיל 19, די נמנעתי מכל דבר, והייתי סגור בחדר שלי ובמאין עולם משלי...
בגיל 19 התחלתי להפגש עם פסיכולוג, נהיה בינינו קשר ממש ממש טוב, וממש התחברתי אליו...
בגיל 21 אחרי משבר מיני רבים עזבתי אותו... מכמה סיבות:
1. התחלתי להקשר אליו ולהיות תלותי ולראות בו כהורה, ונמאס לי רציתי לפתח את עצמי בלעדיו וכאב לי כל הזמן להרגיש רגשות נטישה ממנו
2. על אף החיבור המדהים שהיה לי איתו.. לא הצלחתי לפתור בעיות מהותיות.. וכל הזמן נפלתי למשברים בחזרה
3. כסף
נשארנו בקשר (פגישות אקראיות, אסאמס מדי פעם)- אבל לא משהו טיפולי ועקבי...
העברתי את החיים שלי עד גיל 25 ממשבר למשבר, ממקום למקום...
בגיל 25 נחשפתי לתחום בהתפתחות אישית וקואצ'ינג.. בהתחלה לא האמנתי... אבל אחרי הצלחות מסוימות, התחלתי לפתח מוטיבציה והרגשתי שהגעתי הביתה וסוף סוף קיבלתי משמעות והצלחה לחיי... שדרכה גם השגתי הצלחות וגם על הדרך למדתי לאזן את עצמי ולהתמודד עם כל מיני דברים מהעבר, למדתי לחיות עם האובססיות שלי וזה לא דבר שהפריע באופן משמעותי
והיו לי כל מיני מטרות להשיג... כצפוי אחרי תקופה קצרה, עשיתי מעשה של הרס עצמי והתמכרות חדשה ונפלתי למצב נפשי קשה... המשכתי בתחום של ההתפתחות האישית אבל כל הזמן רציתי לחזור ליום של המשבר ולתקן את הכל...
יש איזו תחושה של משהו שהתחלתי ואני חייב לסיים אותו כראוי אבל בחיים אני לא אצליח לחזור לעבר ולסיים אותו כמו שצריך.. והתחושה הזאת מלווה אותי כבר שנתיים עד שפשוט אני לא יכול לעשות שום דבר, עד שלא יסגר המעגל שבלתי אפשרי לסגור אותו... זה כל הזמן מציק וכל הזמן שמה ואני לא יכול להמשיך...
חזרתי לבית של ההורים שלי.. ואני כבר שנה פשוט מסתגר בחדר.. לא יכו ללהמשיך, כל הזמן מחשבות על איך יכלתי לסגור את המעגל והוא בחיים לא יסגר...
כל הפעולות שלי נובעות מאופן אובססיבי, מהמקום האובססיבי הזה.. כדי למלא משהו.. או כדאי לעשות משהו שהייתי צריך לעשות אותו בעבר, הכל נורא נוקשה.. ואני בכלל לא חי את מה שאני כרגע
תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בורדרליין ואוסידי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין26/09/2015אתה זקוק וראוי להרבה יותר מאשר תשובה קצרה בפורום אינטרנטי, DJ. חזור לטיפול ותתחיל שוב לצמוח. חבל על כל יום שעובר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול
Doctor30/09/2015יש מצב סיוציאלי בעייתי...
שמישהו יוציא אותי מזה...
אני מחכה בחדר החשוך כבר כל כך הרבה שנים... ועוד מעט העולם נגמר ולא ראיתי כלום !!! ולא עשיתי כלום !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא יכול - תגובה
ד''ר חיים היילפרין03/10/2015רק אתה יכול - פשוט קום ועשה זאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)