בכי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בכי
    רעות
    03/10/2015

אני נמצאת במקום בו אני צריכה להראות "בגרות". אני חושבת שאני בוגרת, עמדתי בהרבה סיטואציות לא קלות, בכבוד ובהצלחה. אני אחראית ורצינית, אולם אני רגישה והדמעות עולות לי מהר מידי, תחושת החנק בגרון... ומתוך שכך אני נתפסת כ"לא בוגרת"
    איך אני יכולה לעצור את הדמעות, למנוע את יציאתן ? איך אני יכולה לגרום להם לחשוב שלמרות שאני רגישה, זה לא אומר שאינני בוגרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/10/2015

שלום רעות,
    דרך אחת היא לדבר איתם ולהראות להם שהדמעות לא מונעות ממך להתמודד באופן אחראי ורציני. דרך נוספת היא לדבר עם הדמעות המייצגות צד רגיש שלך שדורש התייחסות כי אחרת הוא יבטא את עצמו דרך דמעות. דרך שלישית היא לברר עם עצמך מי זאת הרעות הרגישה והדומעת בקלות, ללמוד להכיר אותה, ולברר איך אפשר לעזור לה במצבי קושי. אם תרגישי שאת אינך מצליחה לעשות את העבודה הזו לבד, אני מציע שתפני לטיפול ממוקד וקצר בשיטת EMDR או CBT.
    בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/10/2015

שלום רעות,
    דרך אחת היא לדבר איתם ולהראות להם שהדמעות לא מונעות ממך להתמודד באופן אחראי ורציני. דרך נוספת היא לדבר עם הדמעות המייצגות צד רגיש שלך שדורש התייחסות כי אחרת הוא יבטא את עצמו דרך דמעות. דרך שלישית היא לברר עם עצמך מי זאת הרעות הרגישה והדומעת בקלות, ללמוד להכיר אותה, ולברר איך אפשר לעזור לה במצבי קושי. אם תרגישי שאת אינך מצליחה לעשות את העבודה הזו לבד, אני מציע שתפני לטיפול ממוקד וקצר בשיטת EMDR או CBT.
    בהצלחה, אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רעות
    03/10/2015

תודה על תגובתך המהירה !!!!
    כרגע אני בתקופת מבחן ואני חייבת לעבור אותה בהצלחה
    כרגע אין לי זמן לטיפולים...
    אני גם בסה"כ בסדר גמור בסביבה הטבעית שלי
    האם תוכל לתת לי טיפים כיצד להוכיח "בגרות" ? האם בכי מעיד על חוסר בגרות ?
    האם לא יכול להיות אדם אחראי ורציני שיש לו קצת נטייה לבכי...
    האם בהכרח התכונות הללו מנוגדות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו