חרדות שלא עוזבות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות שלא עוזבות
    נתי
    04/10/2015

היי, קוראים לי נתי ואני בת 24.. נמצאת במצב של חוסר אונים.
    לפני 4 חודשים ביום המקולל 8/6 קיבלתי התקף חרדה פתאומי, הרגשתי סחרחורת נוראה וחשבתי שאני עומדת להתעלף ולא להתעורר, פינו אותי באמבולנס למיון ושם לאחר כמה שעות של בדיקות נאמר לי שהכל תקין ושחררו אותי. רק שלא בזה זה נגמר, כל יום מאז הוא סיוט... אני מוצפת בחרדות,אני לא יכולה להסביר, כאבי ראש, סחרחורות ובעיקר תחושת ייאוש. מחוץ נראה שהכל בסדר איתי אבל מבפנים המחשבות אוכלות אותי, כבר שכחתי איך חייתי קודם. הפסקתי לעשן, לשתות אלכוהול ולשתות קפאין וזה אמור להקל עליי אבל זה מרגיש לי כמו חיים חסרי טעם בעיקר כי נהניתי מאוד מהדברים האלה לפני. הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי מטעם קופת החולים שלא עזר כמובן (מי שחשב שהרפורמה בתחום בריאות הנפש תקל על המטופלים כנראה וטעה) וכרגע אני מחפשת מטפל חדש, שמעתי המלצות על emdr ועל cbt... אשמח לשמוע מאנשים שמכירים או חוו איזה סוג טיפול הכי מתאים וכמה זמן לוקח להחלים מזה והאם אני אחזור לחיות כמו קודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות שלא עוזבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות שלא עוזבות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    08/10/2015

ברוב המקרים פניות לקוראים אינן מקבלות כאן התייחסות שכן מדובר בפורום מומחים בו בד"כ רק ד"ר אורן ואנוכי עונים לשאלות הפונים. הטיפול המומלץ עבורך הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי, לא תרופתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (cbt). מניסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשתיים-שלוש שיחות כדי להקל עליך משמעותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובל מאותם תחושות

מ
    09/12/2015

שלום נתי
    גם אני כבר כמה חודשים טובים סובל בדיוק מאותם הרגשות ותחושות סחרחורות שאינם נגמרות מהשניה שמתעוררים והרגשת ריחוף וחוסר מיקוד וכן לחץ בראש כמובן הכל אך ורק בעמידה אבל בשכיבה הכל נעלם הייתי במיון וכן הלכתי לרופאים והכל הכל תקין הייתי שמח לדעת האם מצאת פיתרון לבעיה
    וכן כל מי שמכיר פיתרון לבעיה אשמח לשמוע ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובל מאותם תחושות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/12/2015

התשובה היא כן, יעקב, והפיתרון הוצע בתשובתי לשאלה המקורית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נתי

מ
    07/02/2016

אשמח לשמוע אם מצאת פיתרון לבעיה
    כי אני סובל בדיוק מאותם סימפטומים וכמו שאמרת שחכתי איך זה לחיות נורמלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו