OCD חרדה והתבודדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• OCD חרדה והתבודדות
    שירי
    07/05/2008

בת 25 בקושי עובדת, לא מצליחה לסדר את השעון הביולוגי, הולכת לישון בדיוק ב4 לפנות בוקר כל יום מתעוררת לקראת הצהריים. אם אני לא ישנה מספיק אני עצבנית ולא מסוגלת לתפקד כלל.
    אין לי חבר ולא היה, אני בחורה מאוד מושכת, מחילים איתי המון, אבל אף אחד לא נשאר, לא רוצה להשאר באופן רציני. גם חברות אין לי.
    גם בתחום הלימודים, קושי רציני, לא מקבלים אותי לשום מקום עם הנתונים שלי.
    כמובן שהחברה מתייחסת אלי כאל עצלנית, מה שאינו נכון. לפני מבחנים אני סובלת מה OCD ואף במהלך המבחן עצמו.
    נרשמו לי פרוקסטן בהתחלה שגרם להפחתה בכפייתיות ולעליה בביטחון העצמי בסביבות חברה.
    אבל הייתי מאוד מאוד מאוד עד לאין קץ באופן חמור, מתוסכלת מכך שאני לא יכולה להגיע לאורגזמה!
    זה בלתי מתקבל על הדעת מבחינתי.

אני לא יודעת מה לעשות. נרשם לי ציפרלקס אבל אני ממש מפחדת לקחת אותו. הוא יושב לי כאן מול העיניים, אני מסתכלת עליו והוא מסתכל עלי... אני לא רוצה לוותר על האורגזמה שלי, החיים שלי עד עכשיו היו מספיק נוראיים, אני לא רוצה לוותר על הדבר היחיד הזה שגורם לי הנאה ומהווה הרבה ממה שאני. האם טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי יכול להוציא אותי מהכפייתיות או שאין לי מוצא? הפסיכולוג שאליו אני הולכת ממש לוחץ עלי לקחת את הכדורים. שאלתי אותו "אולי אני לא רוצה להצליח? הוא אמר " קחי כדורים ונטפל בזה אחר כך".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OCD חרדה והתבודדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירי

ד''ר חיים היילפרין
    07/05/2008

נראה לי שמדובר כאן בהחמצה אבחנתית וטיפולית כאחד, וכדאי לך בהחלט לפנות לפסיכולוג המטפל באוריינטציה קוגניטיבית-התנהגותית. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו