מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לביאור כוונות.שירי07/05/2008
אני חוששת שאיני מבינה את כוונתך בהחמצה באבחנה.
אני רואה פסיכולוג ופסיכיאטר.
הפסיכולוג הבין מדברי שיש לי OCD והפסיכיאטר גם לאחר מספר מפגשים המליץ בתחילה על פרוקסטן, לאחר מכן רסיטל ואחרי ששני אלה גרמו להפרעות נוראיות בתפקוד המיני, רשם לי ציפרלקס.
כמו כן הבנתי שכל התרופות ממשפחה זו גורמות לבעיות בתפקוד המיני, אחת יותר אחת פחות, אני יודעת שתהיה לי בעיה אפילו לנסות לברר מרוב פחד.
ועוד הפסיכיאטר ממליץ על טיפול של לפחות שנה, ובוא נניח שאני נוטלת את התרופה שנה, ללא יכולת להגיע לאורגזמה.. מה אחר כך? לא יהיו לי בעיות פסיכולוגיולת בתחום המיני? לא תהיה סוג של טרואמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשירי
ד''ר חיים היילפרין08/05/2008לא יהיו לך בעיות פסיכולוגיות או טראומה בתחום המיני לאחר שתפסיקי לקחת את התרופה – אבל יתכן והקושי הפיסיולוגי להגיע לאורגזמה ימשיך (ראי למשל בלינק http://en.wikipedia.org/wiki/Post_SSRI_Sexual_Dysfunction). אבל, כאמור, יתכן ואינך צריכה כדורים – מדבריך הבנתי שאינך מטופלת בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ולכן המלצתי לך, בתשובה לשאלתך, להיוועץ עם פסיכולוגי המטפל בגישה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהit can last for months, years, or s
שירי08/05/2008Sometimes indefinitely
כלומר לפעמים חוסר התפקוד המיני יכול להמשך לנצח.
ואם כך הדבר
אין מצב שבעולם שאני אטול את הרעל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהגעת לידי החלטה...
ד''ר חיים היילפרין09/05/2008כמעט לכל תרופה או פרוצדורה רפואית יש מחיר (השפעות לוואי שליליות), ויש לשקול היטב את התרומה לעומת המחיר. אני איני יכול להמליץ כאן על גופים מסחריים, אבל די קל למצוא אותם באינטרנט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)