מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מלאכולליאור16/11/2015
אני מפחדת לאכול ולא אוכלת ועם לוקחת ביס מפחדת לבלוע
מפחדת מחנק או היתקעות מפחדת לאכול
ומקבלת התקף באמצע ארוחה זה גורם לי לחרדות .
זה פגע בי שאני לא אוכלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מלאכול - תגובה
ד''ר חיים היילפרין17/11/2015החשש מחנק או קושי בבליעה שכיח מאד וקל להבין מדוע - נשימה ובליעה הן פעולות פשוטות ואוטומטיות שאנחנו בד"כ לא שמים אליהם אך הן רגישות מאד ללחץ. לעיתים די בעצם המודעות לנשימה או לבליעה (או לאפשרות שלא נוכל לנשום או לבלוע) כדי להלחיץ אותנו במידה שתפריע לנו לנשום או לבלוע בפועל. מרבית האנשים מצליחים להרגיע את את עצמם בתוך דקות (במקום להילחץ מהלחץ) או מסייעים לעצמם בשתיית מים וכד'. אם אינך מצליחה בכך, פני לשיחה או שתיים עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, אין צורך ביותר ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה ופחד לאכול
ליאור17/11/2015הבעיה יותר מורכבת ממה שנראה
הפסקתי לאכול ליד האנשים וגם בבית לא ממש אוכלת
ירדתי במשקל לא אכלתי פירות וירקות שנה בערך .
אני מרגישה לחץ מלצאת מהבית לא עובדת .יש לי גם התקפי חרדה .
האם זה הטיפול הכי מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התקפי חרדה ופחד לאכול - תגובה
ד''ר חיים היילפרין20/11/2015כן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מטפל
ליאור08/05/2016האם אתה מטפל בדרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אתה מטפל - תגובה
ד''ר חיים היילפרין09/05/2016אם מחוז השפלה שייך לדרום, אז כן, אף כי מגיעים אלי מטופלים מכל קצוות הארץ. למי שמגיע מדרום על כביש 6 (או 40) מדובר ביציאה של רמלה ומשם לבאר יעקב (ראה בוויז).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)