מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם פחד ממותאנונימית16/11/2015
היי ותודה מראש,
הרבה פעמיים אני מרגישה ממש פחד שמשהו יקרה לי או ליקרים לי, בעיקר פוחדת מתאונות דרכים.
אם יש לי נסיעה (העבודה שלי כרוכה בנסיעות) ארוכה, אני מאוד חושת יום לפני, אבל ברגע שעולה על הכביש אני מאוד רגועה, במצב-רוח טוב ונוהגת בצורה רגועה בנתיב הימני וכו'.
אבל עדיין, אני מאוד חוששת אם מישהו נוסע בלילה וכו'.
לפעמים הפחד הזה ממש מוריד לי את המצברוח, משתק אותי, ומרגיש לי שזה יותר מ"חשש רגיל".
איך אפשר להתמודד עם זה? זה מאוד מלחיץ אותי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התמודדות עם פחד ממות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין17/11/2015החשש מתאונות דרכים מובן לגמרי ועלול להיתפס כחרדה יתרה בעיקר אצל מי שתופס את החשש כ"יותר מחשש רגיל" ומסתבך עם ה"לחץ מהלחץ" (או "הפחד מהפחד") עצמו בספירלה שאין לה תחתית. מתן לגיטימציה לחשש (ולרגשות בכלל) ונקיטת אמצעים הנגזרים מהרגש (נהיגה זהירה, עזרי בטיחות כמו מוביל איי וכד') יקלו עליך משמעותית. אם לא די בהנחייה זו, אל תהססי לפנות לשיחה או שתיים עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, אינך זקוקה ליותר ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)