חרדה משתן!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה משתן!
    נועה
    20/11/2015

היי אני בת 22. סובלת מחרדות פלוב מינוס שנה.
    תמיד הייתי גם בילדותי, ילדה ונערה מאוד היפוכונדרית אבל אף פעם לא חוויתי חרדות. החרדות שלי התחילו לפני שנה, הייתי מקבלת דופק מהיר וקוצר נשימה כשלא הייתי נמצאת בבית. למשל עם חברות בבתי קפה וכו'. היה כמה פעמיים ונגמר ונשכח ממני מהר.
    לפני 8 חודשים היה לי חיידק בקיבה. לפני שגילו לי הייתי מרגישה תמיד תחושה של מחנק ומשו תקוע בגרון. סבלתי מחרדות, לא הייתי אוכלת, לא הולכת לעבודה, ממש לא תפקדי בערך חודש עד שגילתי על החיידק והתחלתי טיפול אינטביוטי , וכך לאט לאט החרדות מחנק פחתו, חזרתי לאכול ועברו. ועכשיו, חרדה חדשה ויותר קשה. לפני שבוע וחצי הלכתי בדרכי הביתה והרגשתי צורך עז לשתן, מטבעי תמיד הייתי יכולה להתאפק לא משנה היכן אני. פתאום הרגשתי חוסר שליטה על השתן, שממש עומד לצאת נכנסתי לחרדה דופק לב מהיר, רעידות,מפחד לעשות פיפי ליד אנשים ברחוב( חשוב לציין שהייתי במרחק של 2 דק מביתי) ופשוט מאותו יום יש לי פחד ללכת ברחוב שלא ארגיש פיפי, לנסוע בתחבורה ציבורית, הפסקתי ללכץ לעבודה ללימודים. אני מרגישה שאני משתגעת ואני לא יודעת מה לעשות עם זה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה משתן!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה משתן! - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/11/2015

אין צורך להשתגע - פני למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די בקבלת פרספקטיבה נכונה לגבי מהות ומשמעות החרדה כדי להקל עליך משמעותית, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו