חרדה מתמשכת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מתמשכת
    אירית
    23/11/2015

שלום וברכה..

בת 34, אימא לילדה בת 3 , מתחילת השבוע בסטטוס חדש- גרושה.
    מהרגע שהחלטתי להתגרש (לפני 3 חודשים) התחלתי טיפול פסיכולוגי פרטי בשיטת CBT. אני בעלת מודעות מאוד גבוהה כלפי עצמי. מגיל 15 התחלתי בחששות כבדים לגבי הריח שלי (אז התחיל כל נושא ההזעה) ועם הזמן הבנתי שאני סובלת מהזעת יתר. במרוצת השנים הזבוב הפך לפיל וכיום אני והמטפל הגענו למסקנה שאני עם חרדות מאוד עמוקות בגבול האובססיביות קומפולסיביות. זה חזק ממני על אף המודעות שלי אליהן. על אף העקשנות שלי להתנגח בחרדות האלו ולהמשיך לחיות כ"נורמאלית" ולהראות לסביבה כמה אני חזקה. החוסר מיצוי של יכולותיי , ההימנעות מתוך הפחד תוקעים אותי במקום והגעתי להבנה מעמיקה כי הגיע הזמן לחשוף את הפחדים ולקרוא להם בשמם -חרדות.
    אני והמטפל היום דיברנו על שימוש בעזרה של תרופות יחד עם הטיפול הפסיכותרפי ואני פתוחה לכך...שאלתי היא איזו תרופה נוגדת חרדות יעילה? בעלת תופעות לוואי מועטות? אשמח להכוונה בנושא :)
    תודה רבה על הסבלנות בקריאתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מתמשכת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מתמשכת - תגובה

ד''ר אודי אורן
    24/11/2015

שלום אירית,
    פורום זה אינו ממליץ על שימוש בתרופה כזו או אחרת על בסיס מידע של כמה שורות. אני מציע לך לפנות לרופא פסיכיאטר שימליץ לך על תרופה כזו או אחרת על בסיס היכרות איתך.
    את חווה תקופת מעבר קשה ולא פעם בתקופה כזו סימפטומים מתגברים. אני מבין שהטיפול לא מצליח לעזור לך להתגבר על הקושי. ממליץ לך לשוחח עם המטפל על מה הן האפשרויות בנוסף לטיפול תרופתי.
    אני ממליץ לך בכל מקרה להמשיך בטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו