מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה עמוקה מאוד בטיסותקלר21/12/2015
היי אני בת 19, ואני מחוייבת לטוס כ-8 פעמים בשנה , די מסובך להסביר למה אבל אני פונה אליך לעזרה כי יש לי חרדת טיסות , מרוב ששמעתי על התרסקויות ויש לי דמיון מאוד מפותח ( אני חושבת שזכיתי במדליה בדמיון מפותח) אני תמיד חושב על התסרקות , אני לא יכולה לסבול את זה , אני עולה למטוס , נגיד אתמול חזקתי ממטוס, במטוס אני רועדת , טכיקרדיה דופק מגיע עד ל-210 לדקה , אני מרגישה שיש לי מחסור בחמצן , רגליים משתטקות , אני חושבת רק על ההתרסקות , חושבת ומדמיינת שעוד שניה הוא נופל ובכל שניה יש רעידה ממש חזקה , והלב שלי ממש כואב החזה מאוד כואב הראש , תחושת בחילה , נשימה כבדה וקשה ועמוקה, אין לי לאן לפנות , אני מפחדת מאוד מאוד מטיסות , גם אם אנשים מרגיעים אותי במטוס , ואומרים ש-1 ל-11 מיליון זה התרסקות , זה לא מרגיע , פשוט כלום , אני אבודה , אני מרגישה שאני צריכה שבועיים לפני ואחרי להיות בסוג של חרדה ומחשבה , אולי אני אמות ביום הזה , ואומרת לחבר שלי תמיד ״אם אני אעבור את זה ״ אז.. ״אם אני לא אמות ביום הזה״.. אציין שרק מטיסות אני מפחדת ובאופן יומיומי אני לא מתנהגת ככה בכלל , אני מוכנה לקחת תרופות (אבא שלי יכול לתת מרשם ) אם תוכל לצין תרופה , אני מוכנה להכל כל עוד זה זול כי גם כסף אין לי , אני מאוד אשמח לעזרה כלשהי כי אני בבעיה עמוקה מאוד ובוכה ומתעוררת עם פנסים בעיניים בגלל זה:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה עמוקה מאוד בטיסות - תגובה
ד''ר אודי אורן22/12/2015שלום,
אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR. אם אין לך כסף אני מציע שתפני לקופת חולים ותבקשי טיפול. את יכולה גם להעזר בתרופות במהלך הטיסה שכל רופא יוכל לתת לך.
חשוב לי להדגיש שתרופות לא יפתרו את הבעיה ולכן אני ממליץ לך לא להסתמך רק על העזרה התרופתית.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)