מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קשות אחרי לידהשירן27/12/2015
לפני שנה וחצי ילדתייי בת מקסימה הכול טוב ויפה ..חצי שנה אחרי הלידה פתאום ביום בהיר אחד קבלתי התקף חרדה ראשון בחיי . לא הבנתי מה קורה לי הרגשתי שאני ממש משתגעת באותו רגע החיים שלי התפכו אני לא זוכרת אותי באי שקט כול הזמן לאטוב לי ... .. אני סובלת ממחשבה וסיוטים שלא עוזבים שאני ישתגע .. זה מפחד אותי רצח ..אבל כול היום אני חושבת על זה שאולי אני ישתגע . אני חולמתעל זה אני לא מצליחה לשחרר את זה מהראש ...
מה עושים .. אני חושבת להכניס להריון ואני מפחדת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות קשות אחרי לידה - תגובה
ד''ר אודי אורן27/12/2015הי שירן,
את לא הולכת להשתגע.
הפחד מלהשתגע הוא אחד מהסימפטומים של התקפי חרדה.
זה סיוט. זאת לא המציאות.
ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR.
אם יהיה צורך תוכלי גם להעזר בטיפול תרופתי.
רוב האנשים שסובלים מהתקפי חרדה מצליחים להתגבר עליהם בעזרת טיפול פסיכולוגי ממוקד.
ממליץ להמתין עם הכניסה להריון לזמן מה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)