אסטו עלייה במינון

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אסטו עלייה במינון
    יהודית
    30/12/2015

היי שלוש חודשיים אני עם אסטו 10 הפסיכיאטר המליץ לעלות ל15 האם יהיו לי תופעות לוואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטו עלייה במינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטו עלייה במינון - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    31/12/2015

עליה מתונה יחסית במינון לא אמורה לעורר תופעות לוואי מעבר לאלה שחווית. עם זאת, כדאי שתדעי שהטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ לדיכאון ו/או חרדה ומשלב תפיסה שגויה (הרואה בדיכאון ובחרדה כמחלה בפני עצמה בשעה שהיא רק ביטוי למצוקה נפשית) והתערבות שגויה (טיפול בתסמינים במקום במצוקות הראשוניות). למרות שהתרופות עשויות להקל על התסמינים (במקרה הטוב), הן אינן מטפלות בשורשי הבעיה (ולכן עלולות גם לקבע אותה) ויש להן תופעות לוואי מזיקות. תוכלי לקרוא יותר על עמדתי [a href='http://www.hebpsy.net/articles.asp?t=0&id=3074' id='link']כאן[/a].)
    הטיפול המומלץ בדיכאון וחרדה הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, ברוב המקרים די במספר מצומצם של שיחות כדי להשיג הקלה משמעותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יהודית
    11/01/2016

כבר שבועיים מאז שהעלתי מינון 10 ל15. עם אסטו והיום היו לי חרדות נוראיות האם יש קשר בין השניים? ואני בכלל לא מרגישה בהטבה אולי הרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/01/2016

כן - אנא קראי בעיון שוב את תשובתי המפורטת לעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו