חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    יעל
    05/01/2016

שלום,אני בת 31 סובלת מזה חצי שנה מחרדות...חרדת בריאות בעיקר...פחד מהמוות...
    היום בבוקר לא רגשתי טוב כאילו אני לא מרגישה לב את הדופק, חיוורון תחושת עילפון נלחצתי מזה מאוד רצתי לקופת חולים לעשות אק"ג...יצא תקין לדברי הרופאה. אני סובלת בחודשיים האחרונים מרעידות

פנימיות בגוף כמו תחושת רטט של פלאפון בתוך הגוף...נואשתי כבר...אני לא מטופלת תרופתית למעט מדי פעם קלונקס...יש לי פחד מהכדורים והתופעות לוואי...בעבר ניסיתי ציפרלקס גרם לי ממש לתופעות לוואי בהמלצת פסיכיאטרית הכדור הוחלף לרסיטל...עדיין לא לקחתי בגלל הפחד....
    בבקשה מישהו מכיר את התופעה הזאת של הרעידות הפנימיות? זה באמת ממתח נפשי? אני כל כך סובלת מסימנים פיזיים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    10/01/2016

ליעל שלום,
    רעידות פנימיות היא סימפטום שכיח של חרדה.
    מאד שכיח שאנשים שחווים חרדה סובלים מסימפטומים פיזיים מגוונים.
    למרות שתרופות בהחלט עשויות לעזור, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT.
    טיפול כזה עשוי בסבירות גבוהה להפחית באופן משמעותי את כמות ועוצמת הסימפטומים שמהם את סובלת, לחזק את יכולת ההתמודדות שלך, ללמד אותך להבין את מה שהגוף אומר לך, ולשפר את איכות חייך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו