הורדה הדרגתית מציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• הורדה הדרגתית מציפרלקס
    1111
    10/01/2016

לאחרונה התחלתי לרדת בהדרגה מהכדור,כיוון שהרגשתי שהכדור עשה את שלו התופעה הזו ירדה משמעותית. במשך חודש וחצי ירדתי לחצי כדור והרגשתי טוב עוד יותר התחלתי להרגיש שהכדור לא נותן לי מנוח וכל הזמן ממלא אותי במרץ.
    וחוסר שקט(שמורגש פיזית בידיים).כמובן שביקרתי אצל רופאת המשפחה שתמכה ברעיון,בנוסף אני ממתין לפגישת יעוץ אצל הפסיכיאטר המטפל כדי לעדכן אותו בנעשה.
    בנתיים אני מרגיש שאני מסוגל להתמודד עם החרדות לבד(שקרו כמעט פעמיים והצלחתי לעצור אותם בכך שלא התנגדתי אליהם).
    העניין הוא שעכשיו אני מרגיש שהנפש שלי דוחפת אותי לעשות שינוי לעשות משהו, מן דחף כזה פשוט ללכת על זה ללכת עד הסוף לשחרר איזו ניצרה ממני רק שאין לי מושג מה זה הדחף הזה ולאן אני אמור ללכת לא מצליח להבין מה הרצון הזה שאני לא מתייחס אליו או פשוט לא יודע להבין אותו ומה הוא רוצה איך אני מגלה אותו ,למישהו יש רעיון מעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה הדרגתית מציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה הדרגתית מציפרלקס - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/01/2016

לא ברורה לי כוונתך במשפט "אני מרגיש שהנפש שלי דוחפת אותי לעשות שינוי לעשות משהו, מן דחף כזה פשוט ללכת על זה ללכת עד הסוף לשחרר איזו ניצרה ממני רק שאין לי מושג מה זה הדחף הזה ולאן אני אמור ללכת לא מצליח להבין מה הרצון הזה שאני לא מתייחס אליו או פשוט לא יודע להבין אותו ומה הוא רוצה איך אני מגלה אותו"... אם כוונתך לירידה מחצי כדור לאפס, אני בעד מהסיבות שפורטו בהרחבה בתשובתי לשאלה הקודמת היום (למטה). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו