מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה הדרגתית מציפרלקס111110/01/2016
לאחרונה התחלתי לרדת בהדרגה מהכדור,כיוון שהרגשתי שהכדור עשה את שלו התופעה הזו ירדה משמעותית. במשך חודש וחצי ירדתי לחצי כדור והרגשתי טוב עוד יותר התחלתי להרגיש שהכדור לא נותן לי מנוח וכל הזמן ממלא אותי במרץ.
וחוסר שקט(שמורגש פיזית בידיים).כמובן שביקרתי אצל רופאת המשפחה שתמכה ברעיון,בנוסף אני ממתין לפגישת יעוץ אצל הפסיכיאטר המטפל כדי לעדכן אותו בנעשה.
בנתיים אני מרגיש שאני מסוגל להתמודד עם החרדות לבד(שקרו כמעט פעמיים והצלחתי לעצור אותם בכך שלא התנגדתי אליהם).
העניין הוא שעכשיו אני מרגיש שהנפש שלי דוחפת אותי לעשות שינוי לעשות משהו, מן דחף כזה פשוט ללכת על זה ללכת עד הסוף לשחרר איזו ניצרה ממני רק שאין לי מושג מה זה הדחף הזה ולאן אני אמור ללכת לא מצליח להבין מה הרצון הזה שאני לא מתייחס אליו או פשוט לא יודע להבין אותו ומה הוא רוצה איך אני מגלה אותו ,למישהו יש רעיון מעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורדה הדרגתית מציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/01/2016לא ברורה לי כוונתך במשפט "אני מרגיש שהנפש שלי דוחפת אותי לעשות שינוי לעשות משהו, מן דחף כזה פשוט ללכת על זה ללכת עד הסוף לשחרר איזו ניצרה ממני רק שאין לי מושג מה זה הדחף הזה ולאן אני אמור ללכת לא מצליח להבין מה הרצון הזה שאני לא מתייחס אליו או פשוט לא יודע להבין אותו ומה הוא רוצה איך אני מגלה אותו"... אם כוונתך לירידה מחצי כדור לאפס, אני בעד מהסיבות שפורטו בהרחבה בתשובתי לשאלה הקודמת היום (למטה). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)