תחושת חוסר מיקוד וריחוף לא עובר מה עושים?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תחושת חוסר מיקוד וריחוף לא עובר מה עושים?
    1111
    16/03/2016

היי לאחר תקופה של כמעט 3 חודשים ללא ציפרלקס שגרם לי אולי להקלה אבל הרגשתי שהוא מתנק ממני את הרגש הופך אותי לרובוט מרחף הרגשתי טוב הרגשתי שזהו חזרתי לעצמי החלטתי להפסיק בהדרגה ובאמת הכל היה בסדר רק דבר אחד לא עבר התחושה של חוסר מיקוד וריחוף כאילו הראש "מנותק מהגוף" ההייתי סבלני אמרתי עם הזמן זה יסתדר כי את החרדות למדתי פשוט נתתי להם את המקום שלהם והיו עוברים עד לפה סבבה אבל התחושה הזו של החוסר מיקוד והריחוף לא עוברת וזה מתסכל אותי וגורם לי לעצבות ומחזיר את המחשבות הרעות וחוסר השקט פשוט מועקה שלא עוזבת בעקבות הדבר הזה. כמובן שההייתי בטיפול פסוכולוגי ובאמת שיפר את המצב אבל התחושה הזו גם אז הייתה שם. אני בתוך הדבר הזה כמעט שמונה חודשים ואני מיואש.(מתחילת החרדה הראשונה ועד היום)
    אני מרגיש שאם רק הדבר הזה יעבור אקבל את חיי בחזרה
    מה אפשר לעשות עם הדבר הזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר גם התייחסות בבקשה?

1111
    17/03/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת חוסר מיקוד וריחוף לא עובר מה עושים? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/03/2016

אתה חש עדיין תחושות של ריחוף וחוסר מיקוד כי הטיפול הפסיכולוגי שעברת, על אף ההטבה שהשגת במצבך מאז "תחילת החרדה הראשונה", לא השכיל לחבר אותך (רגשית) באופן מלא למציאות חייך (במיוחד הפחות נעימה) בעבר או בהווה. בטיפול הולם (שהוא יותר תהליך צמיחתי מאשר טיפול סימפטומטי בחרדה) ניתן להיפטר גם מתחושות אלה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו