חרדות ודאגות-תוספי תזונה טבעיים או כדורים ?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ודאגות-תוספי תזונה טבעיים או כדורים ?
    שמוליק
    13/05/2016

שלום
    בחודש האחרון התחלתי לדאוג באופן מוגזם מהרגיל לכל דבר בחיי וזה הכניס אותי לחרדות
    ולבעיות שינה לא קלות כגון: קושי להרדם ואם כבר מצליח להרדם אז זה רק לשעתיים שלש.
    קבלתי מהרופאה סירקדין 2 מג וכן אמביין 12.5 מג.כדור אחד ליום לפני השינה.זה עוזר לי לישון טוב,אך קם עייף וחלש.
    מאחר וחששתי להתמכר לכדור השינה התחלתי לחפש אלטרנטיבות טבעיות כגון תוספי תזונה.
    התחלתי לקחת לאחרונה: ויטמין בי קומפלקס-50. פרוביוטיק,מגנוקס 520,גאבה 750 מג,סאם-אי 400 מג.
    אגב אני לוקח בשנים האחרונות ויטמין B12 וויטמין D.
    שאלתי האם התוספים הללו לא מתנגשים עם הסירקדין והאמביין? והאם יש סכנה או איסור לקחתם במקביל ללקיחת הכדורים?
    האם תוספי התזונה הנל יעילים? טובים ומולצים יותר מהסירקדין [מלטונין] והאמביין?
    האם RHODIOLA ROOT + ASHWAGANDHA מומלצים וטובים יותר מהתוספים הנל? והאם מותר לקחת את כל הנל ביחד???
    המון תודות
    אשצח לתשובה מהירה
    שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ודאגות-תוספי תזונה טבעיים או כדורים ? - תגובה

ד''ר אודי אורן
    13/05/2016

לשמוליק שלום,
    איני יכול לתת לך תשובות לגבי התרופות. אנא התייעץ עם הרופאה שלך.
    ברור כי הרופאה שלך נתנה לך תרופות להתמודדות עם הסימפטומים אבל היא אינה מתייחסת למקור הבעיה.
    אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו