חרדות ממצב בריאות מזה כשנה ונימולים בגוף

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ממצב בריאות מזה כשנה ונימולים בגוף
    ליהי
    19/05/2016

שלום אני בת 24 בשנה האחרונה אני סובלת מפחדים וחרדות לא מוסברים הנוגעים למצב הבריאותי שלי.
    זה התחיל לפני כשנה מכאבי בטן לאחר שהרופא עשה בירור נמצא כי הכל בסדר. אך כניראה שנקלעתי למצב בו כל שבוע כואב לי משהו אחר. וכל שבוע הולכת לבדיקות שכולן יוצאות תקינות. לפני חודש עשו לי בפעם החמישית השנה בדיקות דם כלליות, ספירה, כימיה, בלוטת התריס, תפקודי כליות וכו.
    בחודשיים האחרונים אני סובלות מכאבי רגליים ונימולים ברגלים ובידיים הייתי אצל נויורולוג שמבדיקה שגרתית טען שהכל בסדר הכאבי בעצמות והנימולים המשיכו והרופא משפחה שלח אותי לבדיקות ראומטולוגיות שיוצאו גם הן תקינות.והייתי גם בבדיקה אצל נויורולוג שטען שהכל בסדר. אני חסרת אונים האם נימולים, זרמים ברגלים ובאצבעות הידיים הן תופעות של חרדה, מתח נפשי וכו? היו לי מספר פעמים התקפי חרדה שכללו לחץ בחזה, תחושת חנק ורצון להקיא ועברו. אני לוקחת טיפות ולריאן להרגעה זה עוזר לי אבל לא מפסיק את הנימולים. האם זה מחרדה או שבאמת ישנה איזושהי מחלה נויורלוגית?
    יש לציין כי גם המחזור הפסיק לי ובדיקות אצל רופא נשים נאמר שהכל תקין. הייתי אצל תזונאית התחלתי לאכול ואין עלייה במשקל.
    אין יום שאני לא חושבת על המצב הבריאות שלי ואני כבר לא מסוגלת לעשות כלום, ללמוד, לעבוד שום דבר לא נרדמת בלילה בבית רק אצל החבר או שמישהו ישן איתי. לא מסוגלת להיות בבית יותר משעה אז הולכת לקניון ומטיילת כל היום. מה לעשות ומה זה הנימולים?????
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ממצב בריאות מזה כשנה ונימולים בגוף - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/05/2016

שלום ליהי,
    נראה לי שעשית מספיק בדיקות רפואיות/פיזיות כך שאת יכולה לפנות לכיוון אחר כדי להתמודד עם הסימפטומים שלך.
    נימולים הם תופעת חרדה שכיחה ממש כמו שאר הסימפטומים שאת מתארת.
    אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד חרדה כמו EMDR או CBT שעשוי לעזור לך להפחית ואולי אף להעלים את הסימפטומים מהם את סובלת.
    אין סיבה שתמשיכי לסבול.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ממצב בריאות מזה כשנה ונימולים בגוף - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/05/2016

שלום ליהי,
    נראה לי שעשית מספיק בדיקות רפואיות/פיזיות כך שאת יכולה לפנות לכיוון אחר כדי להתמודד עם הסימפטומים שלך.
    נימולים הם תופעת חרדה שכיחה ממש כמו שאר הסימפטומים שאת מתארת.
    אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד חרדה כמו EMDR או CBT שעשוי לעזור לך להפחית ואולי אף להעלים את הסימפטומים מהם את סובלת.
    אין סיבה שתמשיכי לסבול.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו