מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה בעבודה -הגורמת ללחץ וחרדה כללית -בבקשה עצהנורית12/06/2016
שלום רב .
בת 44 חד הורית ואם לשניים .עובדת במקום עבודה הנוכחי כבר 5 שנים .בתחום 24 שנים.
החברה הנוכחית רכשה את החברה הקודמת ועברנו עם כל הלקוחות לכאן.
מאז המעבר -אני מרגישה ש"עושים לי טובה" שמעסיקים אותי , אני מרגישה יחס של עובדת סוג ב ולא ככלל העובדים שכבר היו בחברה זו. זה מתבטא בכך שלא העלו לי את השכר מספר שנים, בונוסים תמיד בין הנמוכים ,-מה שממש מוריד לי את כל הבטחון שמתייחסים אליי כך למרות שעם כל הצניעות אני מוכשרת ובעלת נסיון ומקצועית באלפי מונים מכל הצעירות שעובדות בחברה -ממש ילדות בנות 24-25 שזוכות ליחס מועדף.
הסיבה שאני פונה היא שאני עובדת מול יבואנית גדולה במיוחד -יש שם אשת קשר שפשוט מוציאה אותי מדעתי.היא ידועה כאדם מאד מאד קשה.אף אחת לפני לא הצליחה לתת לה שרות יותר מחודשיים ,ואני כבר "תקועה"מולה 3 שנים. אני תמיד בעמדת מגננה מולה .
לא משנה כמה שאתן לה שירות טוב ,היא תמיד תמצא על מה להתלונן .כשלא נראית לה התשובה שלי במייל היא מכתבת את כל המנהלים שלי שגם מכירים אותה שהיא כזו, ואז נוצר מצב שהם מתקשרים אליי ,אחרי שהיא מחממת אותם ופשוט "יורדים עלי"
אני עובדת בפחד תמידי מולה , לחץ נוראי שמתבטא בתחושת מגננה תמידית ,כמובן שבגלל זה אני גם לעיתים טועה.ניסיתי לדבר איתם שאני לא מעונינת יותר לטפל בה .
ללא הועיל - מרגיעים אותי לשבועיים וזה שוב חוזר על עצמו-אף אחד לא מוכן לטפל בה ואני הפכתי לקורבן.
חוץ ממנה ,הכל בסדר יחסית,אני נותנת שרות מעולה לכל הלקוחות ,ונוצר מצב שבגללה אני מותשת נפשית ,יש לי התקפי חרדה, וסטרס תמידי עד כדי רצון לעזוב את מקום העבודה הזה שמיותר לציין שזה מקור פרנסתי והשכר מעולה .ובטח לא רוצה לוותר על פיצויים
שאלתי כמובן -מה אני עושה איתה ?איך אני מתמודדת ? האם להציב להם עובדה שאני יותר לא רוצה לטפל בה ? אני לא רואה את עצמי ממשיכה בחרדות האלו ,וכמו שזה נראה היא תקועה שם עד הפנסיה ..
כל עצה תתקבל בברכה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה בעבודה -הגורמת ללחץ וחרדה כללית -בבקשה עצה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/06/2016חבל שאת סובלת בשקט שנים ופונה לעזרה רק כשאינך יכולה יותר, וגם אז, מבקשת עצה קצרה בפורום אינטרנטי במקום לגשת כמו גדולה לקבלת ייעוץ מקצועי - מספר מצומצם של שיחות עם פסיכולוג קליני יכלו לסייע לך לעשות מהפכה של ממש במעמדך בחברה (ובכלל) ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)