מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר עזרה דחוף מבולבלת לא יודעת כבר מה לעשותשניקו16/06/2016
בת 26 לפני 4 שנים סבלתי מדיכאון לא יצאתי מהבית שנה לאחר מכן התחלתי להרגיש מוזר התחלתי לדמיין כאילו יש רוחות בבית ולא הייתי ישנה כמעט בלילות שהייתי יוצאת ברחוב בעיקר בלילה היו לי פחדים יותר גדולים הייתי מדמיינת כאילו יש מאחורי רוחות שהייתי עולה על האוטובוס הייתי מרגישה עייפות רצינית בילבול היו לי פחדים נוראים הייתי מדמיינת כאילו כולם מפלצות הייתי מרגישה דופק עד כדי כך שהייתי עומדת להתעלף כשהייתי נכנסת לסופר היו הרבה אנשים סביבי לפני שהייתי נכנסת היה לי דפיקות לב הייתי בוהה באנשים והייתי מרגישה כאילו אני הולכת להשתגע ולעשות דברים עזויים והייתי מרגישה מנותקת מעצמי והיו לי כול מני מחשבות כאילו אני הולכת לגנוב למישהו כסף או ארנק או שאני הולכת להשתגע ולהתחיל לדבר שטויות כול הזמן שהיו שואלים אותי משהו הייתי מרגישה שחושבים שאני משוגעת זה הרבה קורה לי בראיונות עבודה או שאני מדברת עם אנשים אני תמיד מרגישה שהם חושבים שאני משוגעת או שמשהו עובר עלי שהייתי הולכת למשפחה אז יום אחד הייתה ילדה עם אמא תינוקת היו לי מחשבות כאילו היא ה
עושה משהו לתינוקת ובתחלתי לדמיין דברים הדופק היה בשמיים לאחר מכן עליתי למשפחה עוד פעם הדופק עלה והתחלתי להרגיש כאילו אני עוד שניה מתחילה לעשות לה דברים להרוס לה את כול הבית היה גם יום אחד שהייתי אצל אמא שלי התחלתי להרגיש מבולבלת היא אמרה לי להביא לה משהו והתחלתי להרגיש מן בילבול שלא ידעתי איפה המשהו הזה והתתחלתי לבכות בכי לא הבנתי מה קורא לי לא הצלחתי לתפקד שהרמתי את אחיינית שלי הרגשתי שעוד שניה היא נופלת ממני והיו לי דימיונות בראש שאני הולכת לעשות משהו אבל אף אחד לא הרגיש ושם לב שמשהו לא בסדר אצלי הייתי אצל הפסיכיאטר והיו לי הרבה אבחנות הלכתי לבד האבחנה הסופית שלי זה סכיזופרניה פראנואידית והטיפול ההתחלתי שהתחלתי זה רספרידל וולפורל אך לצערי זה לא עזר ומצבי הדרדר הייתי מרגישה מנותקת מעצמי והפחדים בלילה החמירו אז החליפו לי לסוליאן והמצב שלי עוד יותר הדרדר הייתי יותר תוקפנית והתופעות לוואי קשות יש לציין שאף פעם לא שמעתי קולות או רדיפות היו לי כול הזמן מחשבות שחוזרות על עצמן שהייתי לוקחת תסוליאן אז היה יום אחד ששמרתי על אחיינית שלי והיו לי מחשבות כאילו אני הולכת לעשות לה משהו עם סכין אבל זה לא קרה יש לציין שכול זה זה מחשבות אני לא הייתי עושה כלום ורק חושבת בגלל שהכדורים לא עוזרים וכול הזמן מעלים לי מינון וזה עדין לא עוזר אני כבר לא יודעת עם האבחנה בסדר או שלא האם יש לי סיכיזופרניה או זה משהו אחר ועם כן איך אפשר לעשות משהו אני סובלת כבר שנים ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר עזרה דחוף מבולבלת לא יודעת כבר מה לעשות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין18/06/2016את מתארת סוגיה אבחונית וטיפולית מורכבת בהרבה מיכולתי לעשות איתה צדק במענה קצר בפורום אינטרנטי. עם זאת, אני נתקל כל הזמן במטופלים שקיבלו בעברם אבחנות וטיפולים שגויים כך שיש גם בסיס לתחושתך שאפשר אחרת. אשמח להרחיב על כך בטלפון או בפגישה אם תצרי איתי קשר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)