סובל מחרדה מנסיעות כבר 3 שנים לאחר חופשה בת שבוע בחו'ל

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סובל מחרדה מנסיעות כבר 3 שנים לאחר חופשה בת שבוע בחו'ל
    אמיר
    02/07/2016

שלום שמי אמיר אני בן 30 וקצת .................................. ..........
    אני סובל מזה 3 שנים מחרדה מלווה במחשבות שליליות והשתתקות פיזית של הגוף מלווה בצורך עז לפנות לשירותים וסחרחורות זיעה לחץ המרכז החזה מעין גולה בולטת החוצה אני מרגיש איבוד שליטה בגוף והתמוטטות הבעיה הקשה ביותר היא הצורך בשירותים מאחר ואני סובל ממעי רגיז הלחץ הזה מהר מפנה אותי לקיבה
    זה קרה לי לאחר שבפעם הראשונה בחיי טסתי לחופשה בת שבוע ומאז לא טסתי שוב או נסעתי למרחק מהבית שלי במידה ואני לא הנהג זה פחות מרתיע אבל גם חוסר השליטה בהגה מלחיץ אותי אני מונע משליטה וכעת אני מרגיש חלש מאוד
    בכל פעם שאני מנסה לצאת לנסיעה כזו אני מכין את עצמי מראש עם מחשבות למיניהם לפעמים זה מועט ולפעמים זה מתגבר ובלתי נסבל
    ניסיתי לפנות מספר פעמים לפסיכולוג אבל זה לא צלח
    כמו כן קיבלתי כדורים פאקסט ואומפרדקס וגם לא עזר אני מבין את הבעיה אבל מרגיש כאילו אין לי את הכלים להתגבר עליה
    זה מונע ממני לטייל בהנאה
    אודה לתשובה
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????>>????>|||

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מחרדה מנסיעות כבר 3 שנים לאחר חופשה בת שבוע בחו'ל - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    02/07/2016

למרות שהמצב שאתה מתאר נשמע חמור וחסר פתרון - כולל טיפולים פסיכולוגיים ותרופתיים שלא עזרו - מניסיוני אתה יכול לעשות תפנית של ממש בחייך ולחוות הקלה משמעותית בחרדה בתוך שניים-שלושה מפגשים, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו