האם יש השפעה גופנית כל כך חזקה ,שלא עוברת..

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם יש השפעה גופנית כל כך חזקה ,שלא עוברת..
    דור
    16/07/2016

יום ה' חוויתי לפתע מועקה בחזה חולש מיד נשכבתי על המיטה והירפתי את והתפללתי שזה יעבור. בתקופה האחרונה נפרדתי מחברה טובה, וסימפטומים ישנים של הידוק לסתות ומצוקה בבטן, התעצמו באופן שגרם לעסות את הבטן בחוזקה.
    אחרי ההתקף שנמשך 10 דקות ,הרגשתי חולשה כללית בכל הגוף, היה לי קשה להטיל את מימי (גם כאב מאוד וגם יצאו כמה טיפות) ,תקפו אותי גלי חום (רועד מקור ואח" הזעה מרובה) לא יכותי ביומיים הבאים לא לאכול ולא לשתות ,ביום ה' התחלתי למדוד חום ובערב היה לי 39.3 ,למחרת ביום ו' הטמפרטורה נעה בין 38- 38.8 , החוויה הכללית הייתה שעברתי טלטלה ששיבשה לי את כל המערכות הבסיסיות, קראתי קצת באינטרנט ולא מצאתי תיאורים דומים לשלי, האם אני טועה באבחון הארוע שעברתי. עוד פרט מההיסטורי שלי אימי עברה דיכאון אחרי לידה כשהייתי בן שנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש השפעה גופנית כל כך חזקה ,שלא עוברת.. - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    17/07/2016

לא ברור לי מה הוא האבחון שלך למה שעברת, דור, אך אני מעריך שמיום חמישי סבלת ממחלת חום וירלית חולפת שהוסיפה על תסמיני המצוקה "הרגילים" שאתה חווה סביב הפרידה מהחברה ובכלל. החלמה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו