האם יש אפשרות לעתיד טוב יותר? בבקשה תעזרו לי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם יש אפשרות לעתיד טוב יותר? בבקשה תעזרו לי
    סובל
    24/07/2016

שלום, זה 5 ימים שאני סובל מחרדה, אבל ביומיים האחרונים החרדה נהייתה איומה, ואני לא יכול לסבול אותה יותר, בקטע של לא מסוגל לתפקד, לא מסוגל לישון. לקחתי ואליום שלא עזר, שום דבר לא עוזר.
    לפני כמה שנים נחשפתי למחלה נפשית בה אין האדם מעוניין באחת מהגפיים שלו, ונתקפתי חרדה איומה מזה. כמו זו של עכשיו, רק יותר חלשה, והיא עברה לאחר מספר חודשים באמצעות טיפול בצירפלקס ושיחות. המחשבות הנוראיוץ היו חוזרות מידי פעם אך מיד סילקתי אותן בידיעה שמדובר במחשבות ולא יקרה כלום הרי, וזה עבר כל פעם. אלא שמזה מספר ימים המחשבות פשוט חזקות מאוד, לא מצליח להפסיק לחשוב אותן ןאני מרוכז רק בהן כל היום, לא מתפקד, לא מרוכז, לא ישן. הבעיה כאן היא לא החרדה, הבעיה כאן היא אי היכןלת להתנתק מהמחשבות הללו, שמטבען מייצרות חרדה נוראית.
    באופן כללי, בתוך המחשבות אני מרגיש שהיד והרגל לא יכולןת להיות שם והן חייבות לצאת ןחייבןת להיעלם, ההרגשה הזו כלכך חזקה שאני מתחרפן!!!!! בדרך כלל עד כה הייתי משלים עם זה שמדובר במחשבה וזה היה עובר, כרגע אני פשוט לא מסוגל. בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי, אני לא מצליח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש אפשרות לעתיד טוב יותר? בבקשה תעזרו לי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    24/07/2016

אין לי ספק שבכל מקרה עתידך יהיה טוב יותר אך באותה מידה ברור שתשובה קצרה בפורום אינטרנטי אינה יכולה לעשות צדק עם מצוקה אקוטית כמו זו שאתה מתאר. מענה ראוי למצוקה האקוטית והמתמשכת שלך תוכל לקבל רק בפנייה לאיש מקצוע, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו