מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות חוזרות ונשנות מכאבי ראש של בנימיכל06/08/2016
אחת לכמה חודשיים בני בן 16.5 מתלונן על כאבי ראש , החולפים לאחר כמה ימים, תוך כדי לקיחת כדור לכאבים.
בכל פעם שזה קורה אני נכנסת ללחץ נוראי, סוג של התקף חרדה. מנסה לעבוד על עצמי ולא מצליחה. מיום א' בני מתלונן על כאבי ראש [לא כל יום] היום הכאב היה חזק, ועולמי כאילו חרב עלי.
בעברי הייתי בשיחות, כולל טיפול מהסוג שאתה מטפל בו. נטלתי תרופות כנגד החרדה. אבל דבר לא עזר. אני אדם חרד ברמות מפני מחלות הן לגבי בני, והן כלפי בני.
מרגישה שאני נמצאת בסטרס בלתי פוסק
אשמח מאוד לרעיונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות חוזרות ונשנות מכאבי ראש של בני - תגובה
ד''ר חיים היילפרין10/08/2016אין דבר טבעי יותר מלדאוג לשלום בן, במיוחד כשהוא אינו מרגיש טוב - זה מעורר בכל אדם נורמלי את הפחד מהרע מכל. עם זאת, כאבי ראש אצל נערים הם תופעה שכיחה והעובדה שמדובר באירוע נדיר יחסית (אחת לכמה חודשים) החולף לאחר כמה ימים, אומרת שאין כאן משהו מדאיג באמת (אני מניח גם שכל הבדיקות הרפואיות נמצאו שליליות). אם אין בזה די כדי להרגיע אותך, אל תהססי לפנות שוב לשיחה או שתיים (אין צורך ביותר) עם פסיכולוג שילמד אותך לחיות טוב יותר עם הדאגה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)