חרדות חוזרות ונשנות מכאבי ראש של בני

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות חוזרות ונשנות מכאבי ראש של בני
    מיכל
    06/08/2016

אחת לכמה חודשיים בני בן 16.5 מתלונן על כאבי ראש , החולפים לאחר כמה ימים, תוך כדי לקיחת כדור לכאבים.
    בכל פעם שזה קורה אני נכנסת ללחץ נוראי, סוג של התקף חרדה. מנסה לעבוד על עצמי ולא מצליחה. מיום א' בני מתלונן על כאבי ראש [לא כל יום] היום הכאב היה חזק, ועולמי כאילו חרב עלי.

בעברי הייתי בשיחות, כולל טיפול מהסוג שאתה מטפל בו. נטלתי תרופות כנגד החרדה. אבל דבר לא עזר. אני אדם חרד ברמות מפני מחלות הן לגבי בני, והן כלפי בני.

מרגישה שאני נמצאת בסטרס בלתי פוסק
    אשמח מאוד לרעיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות חוזרות ונשנות מכאבי ראש של בני - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    10/08/2016

אין דבר טבעי יותר מלדאוג לשלום בן, במיוחד כשהוא אינו מרגיש טוב - זה מעורר בכל אדם נורמלי את הפחד מהרע מכל. עם זאת, כאבי ראש אצל נערים הם תופעה שכיחה והעובדה שמדובר באירוע נדיר יחסית (אחת לכמה חודשים) החולף לאחר כמה ימים, אומרת שאין כאן משהו מדאיג באמת (אני מניח גם שכל הבדיקות הרפואיות נמצאו שליליות). אם אין בזה די כדי להרגיע אותך, אל תהססי לפנות שוב לשיחה או שתיים (אין צורך ביותר) עם פסיכולוג שילמד אותך לחיות טוב יותר עם הדאגה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו