מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת חברתית - התייעצות לגבי טיפולרייצ׳ל16/08/2016
שלום,
אני בת 23 סובלת מחרדת חברתית
לפני כל מפגש עם חברים או מקום חדש שאני הולכת אני נכנסת להתקף חרדה כאשר הסימפטומים הם: חום בפנים, סחרחורות, דופק מהיר, לפעמים רעידות וכו׳
אני מרגישה שאני ממש כבר לא יכולה לתפקד ביום יום שלי אם זה בעבודה ואם זה בחיי חברה
אני יודעת שזה לא משהו שפותרים ביום והכי מומלץ זה לפנות לפסיכולוג, אבל אני קוראת באינטרנט כל מיני שיטות כמו למשל של *** ולאחרונה קראתי על *** ההודעה נערכה - נא לא להעלות פרטים שיש בהם משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי ***
האם מישהו ניסה?
ממליץ? לא ממליץ?
מדובר בטיפול שעולה הרבה כסף בזמן קצר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת חברתית - התייעצות לגבי טיפול - תגובה
ד''ר חיים היילפרין17/08/2016אתייחס תחילה לשמות שהזכרת (ונאלצתי למחוק מהודעתך) - אינני ממליץ על הראשונה (מדובר בשרלטנית ממש) ואת השני אינני מכיר. לגוף שאלתך, הטיפול המומלץ הוא אכן טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. זה לא משהו שפותרים ביום אחד, כמו שכתבת, אבל מצד שני, זה כן משהו שניתן להבין וללמוד ביום אחד איך לפתור והשאר זה תירגול בשטח. במילים אחרות, מניסיוני די במקרים כמו שלך בשיחה או שתיים כדי להבין את הסיבות לחרדה וללמוד דרכים שיאפשרו לך "לצאת מזה" בזמנך החופשי וללא עלות, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
רייצ׳ל17/08/2016תודה על המענה המהיר, אני אשמח לעזרתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)