חרדת חברתית - התייעצות לגבי טיפול

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת חברתית - התייעצות לגבי טיפול
    רייצ׳ל
    16/08/2016

שלום,
    אני בת 23 סובלת מחרדת חברתית
    לפני כל מפגש עם חברים או מקום חדש שאני הולכת אני נכנסת להתקף חרדה כאשר הסימפטומים הם: חום בפנים, סחרחורות, דופק מהיר, לפעמים רעידות וכו׳
    אני מרגישה שאני ממש כבר לא יכולה לתפקד ביום יום שלי אם זה בעבודה ואם זה בחיי חברה
    אני יודעת שזה לא משהו שפותרים ביום והכי מומלץ זה לפנות לפסיכולוג, אבל אני קוראת באינטרנט כל מיני שיטות כמו למשל של *** ולאחרונה קראתי על *** ההודעה נערכה - נא לא להעלות פרטים שיש בהם משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי ***
    האם מישהו ניסה?
    ממליץ? לא ממליץ?
    מדובר בטיפול שעולה הרבה כסף בזמן קצר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת חברתית - התייעצות לגבי טיפול - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    17/08/2016

אתייחס תחילה לשמות שהזכרת (ונאלצתי למחוק מהודעתך) - אינני ממליץ על הראשונה (מדובר בשרלטנית ממש) ואת השני אינני מכיר. לגוף שאלתך, הטיפול המומלץ הוא אכן טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. זה לא משהו שפותרים ביום אחד, כמו שכתבת, אבל מצד שני, זה כן משהו שניתן להבין וללמוד ביום אחד איך לפתור והשאר זה תירגול בשטח. במילים אחרות, מניסיוני די במקרים כמו שלך בשיחה או שתיים כדי להבין את הסיבות לחרדה וללמוד דרכים שיאפשרו לך "לצאת מזה" בזמנך החופשי וללא עלות, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רייצ׳ל
    17/08/2016

תודה על המענה המהיר, אני אשמח לעזרתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו