טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על תשובתך המהירה והמרגיעה. אך א. איני יכולה להגיע למקום הטיפול מחשש שאולי חלילה זה לא בריא-ואני יודעית בוודאות ועוד אנשים ששוחחתי איתם שריסווסים אינו דבר בריא ויש היום אפילו מכשיר אלקטרוני ללא חומרים כימיים שיכיולים לטפל בבעיה ,וכדאי להפיץ את זה כי נראה שאינטרס החברה עולה על בריאות האדם לטווח הרחוק כאן.
ב. נראה כאילו שאם לא אדאג לזה שבני משפחתי נושמים את אדי הבגדים שאני נגעתי בהם ולא התקלחתי והחלפתי בגדים לפני תלייתם או קיפולם או לא סגרתי חלונותבכך שלא איכפת לי מנושא זה אלא מעצמי שלא אסבול מחרדות אלו. ושאני כן צריכה לעשות את ההשתדלות של לבישת בגדים נקיים ושטיפת הגוף לפני כן. =חוסר אכפתיות בריאותית אלא אכפתיות נפשית ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד