אך אוכל לעזור לעצמי עם פחדים חרדות שלי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אך אוכל לעזור לעצמי עם פחדים חרדות שלי
    דנה
    25/08/2016

שלום רב
    מאז ומתמיד אני סובלת מחרדות שקשורות לבריאות פיזית שלי.
    אני ידוע מאז ומתמיד כאפכונדית ולפעמים מגזימה ומכניסה לעצמי כל מינה דברים כמו סחרחורות חולשה בחילות. שמה לב שזה קורה לי במיוחד כשאין לי הרבה על מה לחשוב אז אני מתחילה להתפס על החרדות הללו.
    פעם כשהייתי ילדה היה לי קושי בנשימה עשו לי מלא בדיקות וראו שאין לי כלום ושמתי לב מצידי שאני פשוט מכניסה לעצמי לראש שקשה לי לנשום וזה קורה אחרכך בגילאים יותר מאוחרים אותו דבר היה לי עם חולשה וסחרחורות שגם אז הבנתי שאני מזמנת לעצמי את זה פשוט אין לי הרבה על מה לחשוב אז אני מתחילה לחשוב שאני חלשה שיש לי סחרחורת וממש מרגישה זאת. ולא מזמן היה לי איזה שהוא עניין שיצאתי עם חברות בבית קפה וחטפתי בחילה ויש לי פחת מלהקיא אני לא יודעת להקחא פעם אחרונה הקתי אולי כשהייתי בת 6 ומאז נתפסתי על זה שפעם הבא שאני אצא תהיה לי בחילה וכך קרה. יצאתי עם ב בעלי וכל הזמן אמרתי שתהיה לי בחילה כמו פעם שעברה וכך היה ממש בחילה שלשולים ואני מבינה שזה סתם זמנתי זאת. כל חיי ידעתי לעשות עם עצמי שיחות ואך שהוא רפאתי את עצמי ותמיד זה עבר.
    עכשיו אני בבית ולא עובדת ואין לי הרבה במה להתעסק אז אני מפתחת את הנושא הזה ממש.
    זה נשמע נורא לא ברור אני יודעת. הפחד לצאת שוב למסעדה ולהרגיש ולזמן זאת שוב ולהלחיץ את עצמי ולזמן זאת ולחשוב אך אני בורחת מפה הכי מהר שיש.
    חשוב לי לציין שתמיד כשאני בלחץ יש לי בחילה כזאת
    אני רוצה לקבל ממכם איזה שהוא טיפ אך אני יכולה לעבוד אם עצמי שזה יפסק. כי ברגיל שלי אני בן אדם רגיל תמיד עובדת לומדת עם ילדים בעל אבל תמיד כשיש איזה רגע של חולשה זה צץ לי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אך אוכל לעזור לעצמי עם פחדים חרדות שלי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/09/2016

שלום דנה,
    את סובלת מהפרעת חרדה הניתנת לטיפול.
    ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו