מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אך אוכל לעזור לעצמי עם פחדים חרדות שלידנה25/08/2016
שלום רב
מאז ומתמיד אני סובלת מחרדות שקשורות לבריאות פיזית שלי.
אני ידוע מאז ומתמיד כאפכונדית ולפעמים מגזימה ומכניסה לעצמי כל מינה דברים כמו סחרחורות חולשה בחילות. שמה לב שזה קורה לי במיוחד כשאין לי הרבה על מה לחשוב אז אני מתחילה להתפס על החרדות הללו.
פעם כשהייתי ילדה היה לי קושי בנשימה עשו לי מלא בדיקות וראו שאין לי כלום ושמתי לב מצידי שאני פשוט מכניסה לעצמי לראש שקשה לי לנשום וזה קורה אחרכך בגילאים יותר מאוחרים אותו דבר היה לי עם חולשה וסחרחורות שגם אז הבנתי שאני מזמנת לעצמי את זה פשוט אין לי הרבה על מה לחשוב אז אני מתחילה לחשוב שאני חלשה שיש לי סחרחורת וממש מרגישה זאת. ולא מזמן היה לי איזה שהוא עניין שיצאתי עם חברות בבית קפה וחטפתי בחילה ויש לי פחת מלהקיא אני לא יודעת להקחא פעם אחרונה הקתי אולי כשהייתי בת 6 ומאז נתפסתי על זה שפעם הבא שאני אצא תהיה לי בחילה וכך קרה. יצאתי עם ב בעלי וכל הזמן אמרתי שתהיה לי בחילה כמו פעם שעברה וכך היה ממש בחילה שלשולים ואני מבינה שזה סתם זמנתי זאת. כל חיי ידעתי לעשות עם עצמי שיחות ואך שהוא רפאתי את עצמי ותמיד זה עבר.
עכשיו אני בבית ולא עובדת ואין לי הרבה במה להתעסק אז אני מפתחת את הנושא הזה ממש.
זה נשמע נורא לא ברור אני יודעת. הפחד לצאת שוב למסעדה ולהרגיש ולזמן זאת שוב ולהלחיץ את עצמי ולזמן זאת ולחשוב אך אני בורחת מפה הכי מהר שיש.
חשוב לי לציין שתמיד כשאני בלחץ יש לי בחילה כזאת
אני רוצה לקבל ממכם איזה שהוא טיפ אך אני יכולה לעבוד אם עצמי שזה יפסק. כי ברגיל שלי אני בן אדם רגיל תמיד עובדת לומדת עם ילדים בעל אבל תמיד כשיש איזה רגע של חולשה זה צץ לי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אך אוכל לעזור לעצמי עם פחדים חרדות שלי - תגובה
ד''ר אודי אורן01/09/2016שלום דנה,
את סובלת מהפרעת חרדה הניתנת לטיפול.
ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)