.ocd קשה שלא נותן לחיות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• .ocd קשה שלא נותן לחיות
    האם יש סוף
    03/09/2016

אני סובל מocd וממחשבות אובבססיביות רבות. בעבר הטקסים היוו חלק משמעותי מהיום שלי וגזלו ממני זמן רב בשילוב עם מחשבות אובבססיביות.

היום אני סובל ממחשבות אובססיביות חזקות מאוד שלא מאפשרות לי לחיות, פשוט כך. מדובר במחשבות כלכך עוצמתיות, שאיני מסוגל לתפקד, מרוכז רק בהן, ומשתגע. פשוט משתגע. אני פניתי אליכם לא מזמן והתחלתי טיפול בעקבות כך, טיפול שלא ממש עוזר. מדובר בחרדה ממחלה שהסובלים ממנה לא רוצים את הידיים והרגליים, ולפיכך החלו מחשבות עוצמתיות בנושא שגורמות לי לתחושה חזקה מאוד שהידיים והרגליים לא יכולות להיות שם. התחלתי טיפול ב40 מג פריזמה לפני כשלושה שבועות שנראה כאילו עזר - בשישי שעבר היה נהדר וגם בשבת, פתאום הכל נראה ורוד והמחשבות לא נראו כדבר נורא. אבל במהלך השבוע המחשבות והחרדות חזרו ושום דבר לא עוזר... הפחד שכדורי הרגעה או אחכוהול לא ישפיעו מנצח, ככה שאף כדור הרגעה לא מקל עליי וגם אלכוהול, שממש עזר לי עד היום, לא עוזר. אני לא מסוגל לישון, והעולם שלי שחור. יש לזה סוף? האם כדאי פשוט לסיים עם החיים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .ocd קשה שלא נותן לחיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה, בבקשה....ocd קשה שלא נותן לחיות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    04/09/2016

שלום,
    אין ספק שהמצב לא קל אבל תזכור שרק התחלת את הטיפול.
    שלושה שבועות זה לא הרבה זמן.
    כאשר אתה חושב ש"הכל בסדר" תזכור שמדובר באתגר מתמשך עם עליות וירידות.
    תן לתרופות יותר זמן ותשקול באופן רציני לצרף לטיפול התרופתי גם טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה.
    יש סיכוי מצויין שתחווה הקלה בעקבות השילוב של הטיפול התרופתי והפסיכולוגי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו