מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- .ocd קשה שלא נותן לחיותהאם יש סוף03/09/2016
אני סובל מocd וממחשבות אובבססיביות רבות. בעבר הטקסים היוו חלק משמעותי מהיום שלי וגזלו ממני זמן רב בשילוב עם מחשבות אובבססיביות.
היום אני סובל ממחשבות אובססיביות חזקות מאוד שלא מאפשרות לי לחיות, פשוט כך. מדובר במחשבות כלכך עוצמתיות, שאיני מסוגל לתפקד, מרוכז רק בהן, ומשתגע. פשוט משתגע. אני פניתי אליכם לא מזמן והתחלתי טיפול בעקבות כך, טיפול שלא ממש עוזר. מדובר בחרדה ממחלה שהסובלים ממנה לא רוצים את הידיים והרגליים, ולפיכך החלו מחשבות עוצמתיות בנושא שגורמות לי לתחושה חזקה מאוד שהידיים והרגליים לא יכולות להיות שם. התחלתי טיפול ב40 מג פריזמה לפני כשלושה שבועות שנראה כאילו עזר - בשישי שעבר היה נהדר וגם בשבת, פתאום הכל נראה ורוד והמחשבות לא נראו כדבר נורא. אבל במהלך השבוע המחשבות והחרדות חזרו ושום דבר לא עוזר... הפחד שכדורי הרגעה או אחכוהול לא ישפיעו מנצח, ככה שאף כדור הרגעה לא מקל עליי וגם אלכוהול, שממש עזר לי עד היום, לא עוזר. אני לא מסוגל לישון, והעולם שלי שחור. יש לזה סוף? האם כדאי פשוט לסיים עם החיים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייב עזרה, בבקשה....ocd קשה שלא נותן לחיות - תגובה
ד''ר אודי אורן04/09/2016שלום,
אין ספק שהמצב לא קל אבל תזכור שרק התחלת את הטיפול.
שלושה שבועות זה לא הרבה זמן.
כאשר אתה חושב ש"הכל בסדר" תזכור שמדובר באתגר מתמשך עם עליות וירידות.
תן לתרופות יותר זמן ותשקול באופן רציני לצרף לטיפול התרופתי גם טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה.
יש סיכוי מצויין שתחווה הקלה בעקבות השילוב של הטיפול התרופתי והפסיכולוגי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)