מחשבות בלתי פוסקות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות בלתי פוסקות
    ש.
    19/05/2008

שלום רב,
    הרבה פעמים במהלך חיי אני חווה חרדות לקראת הבאות. החרדות מתבטאות בעיקר כאשר אני מצפה לדברים טובים שצריכים להתקיים בעתיד ומגיע פחד שהם לא יתגשמו.
    בעצם קורה שהרבה פעמים אני בונה לעצמי תסריטים בראש של כל מיני דברים שיכולים לעצור את התרחשותם של הדברים להם אני מצפה בתקווה גדולה ואלו דברים שצריכים לשמח אותי.
    בדברים קטנים זה כאשר אני מצפה לציו מבחן באוניברסיטה ובגדולים יותר כאשר אני מצפה לנסיעה לחופש. בעצם אין לי מנוחה והראש כל הזמן עובד. גם כאשר אנשים אחרים שומעים את מחשבותיי הם חושבים שהם לא הגיוניים בעוד שלי נראה כאילו הם הגיוניים לגמרי, או לפחות יכולים לקרות.
    האם תוכל לומר לי במה מדובר? האם אלו חרדות? האם אני מחפדת להיות שמחה? הם הרי באות רק כאשר אני מצפה למשהו שאמור לשמח אותי ואז מגיע הפחד שמא יתפקש ואתאכזב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות בלתי פוסקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לש.

ד''ר חיים היילפרין
    20/05/2008

תקוות קטנות וגדולות תמיד מלוות במידה מסוימת של דאגה, אבל במצב שבו "אין לך מנוחה והראש עובד כל הזמן" מתבקשת פנייה לאיש מקצוע. עצתי לך היא לגשת לטיפול קצר-מועד אצל פסיכולוג המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו