מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב מיואשת בבקשה תשובהנןי22/10/2016
הי מה נשמע
אני כל הזמן עם חרדות ודאגות
מאז שילדי נולגו
זה כבר 13 שנה
גואגת מכל מחלה נכסת לסרטים
לדוגמא הבן שלי בן 13
לקחתי אותו ואת הילדה לבדיקות דם שיגרתיות כמו בכל שנה
והבן שלי אחרי הבדיקה התעלף מה שאף פעם לא קרה צרחתי כמו משוגעת
הרימו לו את הרגליים ואז הוא חזר לעצמו
בדקו אותו הכל תקין אמרו מלחץ ונפילת לחץ דם
ומאז אני בסרטים התמונה שהוא התעלף כל הזמן לנגד עיני
כל שניה בודקת אותו וגם לא נמאס מזה
אני גם סובלת ממעי רגיז שמשפיע עלי לא טוב
יש לי טראומה משילשולים והקאות
מה עושים עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב מיואשת
ד''ר חיים היילפרין22/10/2016אין דבר טבעי ונורמלי יותר מלדאוג לבריאות ילדינו וכל הורה היה "נכנס לסרטים" כשהבן מתעלף לאחר בדיקה. עם זאת, אם את מוטרדת מתגובתך, פני לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די בפגישה אחת או שתיים כדי לחוות הקלה משמעותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
אבי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)