חרדה חברתית -לא יודע מה לעשות כבר.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית -לא יודע מה לעשות כבר.
    גל
    24/10/2016

שלום .

יש לי בעיה קשה מאוד מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בעיות
    חרדה חברתית - לפחות כך אני משער .. זו בעיה כל כך קשה זה כמו סרטן נפשי ששולח גרורות לכל חלק בחיים שלי ..קשה לי
    מאוד למצוא עבודה בגלל שאני פוחד מהראיונות ומפשלות שאני יעשה וזה פוגע בי כלכלית, אני לא עונה בכלל לטלפונים
    אם אני לא יודע מי נמצא בקו השני מפחד שלא יהיה לי מה להגיד לו ואז אני יתקע וסתם ישמע כמו טמבל, אני לא יוצא עם

חברים...אין לי חברים ...כי מאוד קשה לי לדבר נורמלי עם אנשים זרים , ועל בנות אין בכלל מה לדבר ....זאת מחלה נוראית

..פשוט להיות זומבי אני בן 25 אני לא יודע מה לעשות . יש תרופה בכלל לבעיה הזאת ?

מיצידי שתהפוך אותי לרובוט בלי רגשות ,העיקר שזה יעלם

יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית

ד''ר חיים היילפרין
    04/11/2016

הטיפול היעיל ביותר בחרדה חברתית הוא טיפול קבוצתי המשלב תמיכה, הנחייה וחשיפה מבוקרת. חפש בגוגל אחר "קבוצות טיפול בחרדה חברתית" (התעלם מהמודעות המפורסמות באותו דף) והצטרף לאחת מהן. עלות ההשתתפות בקבוצות שכאלה נמוכה מאד יחסית לטיפול פרטני. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו