מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתית -לא יודע מה לעשות כבר.גל24/10/2016
שלום .
יש לי בעיה קשה מאוד מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בעיות
חרדה חברתית - לפחות כך אני משער .. זו בעיה כל כך קשה זה כמו סרטן נפשי ששולח גרורות לכל חלק בחיים שלי ..קשה לי
מאוד למצוא עבודה בגלל שאני פוחד מהראיונות ומפשלות שאני יעשה וזה פוגע בי כלכלית, אני לא עונה בכלל לטלפונים
אם אני לא יודע מי נמצא בקו השני מפחד שלא יהיה לי מה להגיד לו ואז אני יתקע וסתם ישמע כמו טמבל, אני לא יוצא עם
חברים...אין לי חברים ...כי מאוד קשה לי לדבר נורמלי עם אנשים זרים , ועל בנות אין בכלל מה לדבר ....זאת מחלה נוראית
..פשוט להיות זומבי אני בן 25 אני לא יודע מה לעשות . יש תרופה בכלל לבעיה הזאת ?
מיצידי שתהפוך אותי לרובוט בלי רגשות ,העיקר שזה יעלם
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה חברתית
ד''ר חיים היילפרין04/11/2016הטיפול היעיל ביותר בחרדה חברתית הוא טיפול קבוצתי המשלב תמיכה, הנחייה וחשיפה מבוקרת. חפש בגוגל אחר "קבוצות טיפול בחרדה חברתית" (התעלם מהמודעות המפורסמות באותו דף) והצטרף לאחת מהן. עלות ההשתתפות בקבוצות שכאלה נמוכה מאד יחסית לטיפול פרטני. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)