מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפות חרדה קשות מאודאתי12/11/2016
אני בת 37 סובלת מהתקפות חרדה מגיל 28 עם הפסקות יש לי כדורים ואני לא לוקחת מנסה להתמודד לבד סטבלת בעיקר מדופק מהיר תחושת עילפון וקשיים בנשימה ותמיד עושה בדיקות ובטוחה שיש לי מחלה ולא התקף חרדה צילום ריאות יצא תקין הולטר לב יצא תקין מבחן מאמץ יצא תקין ועדיין עושה כל הזמן בבדיקות כי פוחדת מהמחלה הארורה ובעיקר מרגישה שאני הולכת למות אני עובדת לומדת מתפקדת רגיל הייתי פעם במיון בגלל דופק מהיר והולכת לרפואה דחופה אבל לחופשות כבר לא נוסעת כי בחופשה האחרונה היה לי דופק מהיר יומיים וזה הרס לי הכל וחיכיתי לחזור הבייתה היה לי ברזל נמוך תקופה והסתדר אבל מרגישה תחושת עילפון נירשמתי לסדנא וזה לא עזר ואני מטופלת אצל פסיכוטרפיסטית פעם בחודש מה עלי לעשות להמשיך כל חיי לבדוק כל איבר בגוף כדי לשלול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפות חרדה קשות מאד
ד''ר חיים היילפרין12/11/2016קצרה היריעה כאן לפרט מה עליך לעשות כדי לשנות את חייך מקצה לקצה - תשובה מפורטת הייתה מצריכה פגישת טיפול של שעה ויותר - ואשמח לסייע לך בזה אם תיצרי איתי קשר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)