חרדות וכאבים בחזה בנטילת לווריון

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות וכאבים בחזה בנטילת לווריון
    שמעון
    14/11/2016

שלום
    אני כשבועיים מטופל בכדורי סדנרה ולוווריון,אחרי התקפי חדרה ממוות , בימים האחרונים אני במצב הרבה יותר טוב רגוע יותר כבר לא לוקח את הלווריון אך עדיין ממשיך עם הסנדה.. למרות שאני רגוע ללא התקפים עדיין יש לי כאבים באזור החזה עם שריפה האזור, האם זה נורמלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות וכאבים בחזה

ד''ר חיים היילפרין
    18/11/2016

בהנחה שהבדיקות הרפואיות שלך תקינות, שמעון, התסמינים שאתה מתאר עשוים בהחלט לנבוע ממצוקה נפשית, וזה נורמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות וכאבים בחזה

ד''ר חיים היילפרין
    21/11/2016

בהנחה שהבדיקות הרפואיות שלך שללו בעייה פיזית, ניתן לומר בוודאות תחושות הכאב והשריפה בחזה נובעות ממצוקה נפשית וכן, זה נורמלי. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות וכאבים בחזה - תשובה

ד''ר חיים היילפרין
    06/12/2016

מסיבות טכניות נבצר ממני לתת לך תשובה עד כה - אם השאלה עדיין רלבנטית, אשמח לענות עליה.

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות וכאבים בחזה

ד''ר חיים היילפרין
    06/12/2016

לצערי משיקולים טכניים נבצר ממני לענות לך על השאלה כשהעלת אותה - אם היא עדיין רלבנטית, אשמח להשיב עליה.

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו