מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד שיקרה משהו לבעליאלה15/11/2016
בוקר טוב לכולם
קודם יש לציין שאני אדם מאוד מאושר יש לי הכל בחיים וטוב לי פשוט שמתי לב בשנה האחרונה אפילו קצת לפני שיש לי תמיד פחד כזה בעיקר בבוקר שאני מנשקת את בעלי ליום טוב וחלילה יקרה לו משהו בדרך בדרכים ,תאונה לא בהרכח מוות אבל שמשהו יקרה שהוא לא יגיע למקום העבודה אין לי מושג למה וזה מטמטם אותי , לא קרה לי מקרה כזה בעבר שעלול לגרום לי לפחד ,ויש לו נסיעה קצרה לעבודה בתוך העיר לא נסיעה ארוכה ומסובכת אז אני לא מבינה , וזה מפריע לי מאוד כי אני בגידה שלהיות חיובי בחיים מושך חיוביות ואני מפחדת למשוך רע ואסון עם החשיבה הזאת זה פשוט צץ לי במוח .. ומעציב אותי .. איך אני יכולה לשנות זאת ??! מנסה לחשוב חיובי לדמיין אותו תמיד מגיע בשלום וחוזר בשלום .. אבל לא ממש עוזר
חשוב לציין שקרה לי מקרה שפתאום אימי התקשרה והודיעה לי שהכלב שלנו נדרס רציתי להגיע והודיעו לי אין טעם הוא מת וכואב לי מאוד אולי בגלל זה יש לי פחד לאבד אדם קרוב ? בפיצוציות כזאת ? כי בעלי הוא האדם הכי קרוב אלי והכי חשוב לי בחיים .. אולי זה העניין ? איך לפתור זאת ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד שיקרה משהו רע
ד''ר אודי אורן16/11/2016לאלה שלום, אני מתרשם שארוע דריסת הכלב אולי השפיע עלייך לרעה. אם החששות לא יעברו בקרוב, אני ממליץ לך על טיפול פסיכולוגי ממוקד המטפל בהשפעות של ארועים כאלו. סביר להניח שטיפול EMDR יוכל להקל עלייך במספר פגישות קטן. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)