פחד שיקרה משהו לבעלי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד שיקרה משהו לבעלי
    אלה
    15/11/2016

בוקר טוב לכולם
    קודם יש לציין שאני אדם מאוד מאושר יש לי הכל בחיים וטוב לי פשוט שמתי לב בשנה האחרונה אפילו קצת לפני שיש לי תמיד פחד כזה בעיקר בבוקר שאני מנשקת את בעלי ליום טוב וחלילה יקרה לו משהו בדרך בדרכים ,תאונה לא בהרכח מוות אבל שמשהו יקרה שהוא לא יגיע למקום העבודה אין לי מושג למה וזה מטמטם אותי , לא קרה לי מקרה כזה בעבר שעלול לגרום לי לפחד ,ויש לו נסיעה קצרה לעבודה בתוך העיר לא נסיעה ארוכה ומסובכת אז אני לא מבינה , וזה מפריע לי מאוד כי אני בגידה שלהיות חיובי בחיים מושך חיוביות ואני מפחדת למשוך רע ואסון עם החשיבה הזאת זה פשוט צץ לי במוח .. ומעציב אותי .. איך אני יכולה לשנות זאת ??! מנסה לחשוב חיובי לדמיין אותו תמיד מגיע בשלום וחוזר בשלום .. אבל לא ממש עוזר
    חשוב לציין שקרה לי מקרה שפתאום אימי התקשרה והודיעה לי שהכלב שלנו נדרס רציתי להגיע והודיעו לי אין טעם הוא מת וכואב לי מאוד אולי בגלל זה יש לי פחד לאבד אדם קרוב ? בפיצוציות כזאת ? כי בעלי הוא האדם הכי קרוב אלי והכי חשוב לי בחיים .. אולי זה העניין ? איך לפתור זאת ??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד שיקרה משהו לבעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד שיקרה משהו רע

ד''ר אודי אורן
    16/11/2016

לאלה שלום, אני מתרשם שארוע דריסת הכלב אולי השפיע עלייך לרעה. אם החששות לא יעברו בקרוב, אני ממליץ לך על טיפול פסיכולוגי ממוקד המטפל בהשפעות של ארועים כאלו. סביר להניח שטיפול EMDR יוכל להקל עלייך במספר פגישות קטן. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו