מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש בלתי נסבל מאיידסמישהו21/11/2016
אני בן 28 עם תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה, צרכים מיוחדים, הפרעת תקשורת ) ובשבוע שעבר קיימתי יחסי מין בתשלום פעמיים עם שתי נשים בהפרש של יומיים : פעם אחת עם קונדום ( תמורת 250 ש"ח ) ופעם שנייה בלי קונדום ( תמורת 150 ש"ח ). הבחורה השנייה אמרה לי 100 פעם שאין לה מחלות. מאז התחלתי לעבור בדיקות לגילוי מחלות מין בכלל ואיידס בפרט. יכול להיות שהתוצאות לגבי איידס מגיעות רק בעוד 3 חודשים, ועד אז אני יודע לי שמצפה לי תקופת חוסר וודאות מטורפת ופסיכית לקבלת התוצאות, לי ולמשפחתי. משפחתי חוששת מהנורא מכל, אמא שלי הרביצה לי בגלל זה. אני יושן בלילה ושותה ואוכל ( אומנם לפעמים, בלית ברירה, מאכלים שאני לא מעוניין בהם ) אבל גם קשה לי להתרכז כמו בן אדם נורמלי בעבודה גם. מה הייתם ממליצים לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשש בלתי נסבל
ד''ר אודי אורן21/11/2016שלום, אין ספק שזה מצב מלחיץ. אני מציע שתברר כמה זמן לוקח לקבל תשובות. אני בטוח שהמידע נמצא באינטרנט או בטלפון לקופת חולים. העובדה שאתה ישן, שותה ואוכל מראה שאתה מתפקד ברמה סבירה למרות הלחץ. אני מציע להקדיש לדאגות עשר דקות שלוש פעמים ביום ולדחות את שאר המחשבות לאותם זמנים. אני מציע להגביר פעילות ספורט, להוסיף תרגילי הרפיה, ולקיים יחסי מין מוגנים בלבד. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)