תאונה דרכים--שמפריעה לחיים של יום יום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תאונה דרכים--שמפריעה לחיים של יום יום
    אודיט
    10/01/2017

היי.
    לפני חצי שנה עברתי תאונה דרכים שהייתי לבד באוטו,וכרגע אני עוברת טראומה שכל פעם שאני מעוניינת לנסוע באוטו אפילו שזה מקום קרוב קורה איתי מחשבות ופחדים ומרגישה שכל הגוף שלי מתפרק לא מצליחה להתגבר על זה,בכל זאת חודש 7 נסעתי למקום רחוק ולא תיארתי לעצמי שזה יקרה סחרחורת ולא מצליחה לעמוד על רגליים וחולשה בכל הגוף ושכל 5 דק צריכה לכנס לשירותים ללא שום קשר,המצב התחיל להפריע לי מאוד במיוחד שאני אמא ל 2 ילדים ,שאני נהפכתי להיות מאוד עצבנית ומרגישה שאין לי כוח בכל הגוף במיוחד ברגליים שלפעמים לא מרגישה בהם עשיתי כל הבדיקות הבריאותיות הכל תקין וכל פעם המחשבות חוזרות על עצמם מנסה להתגבר ללא הצלחה אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים

ד''ר חיים היילפרין
    10/01/2017

את סובלת מתסמינים פוסט-טראומתיים טיפוסיים לאחר תאונת דרכים וזקוקה לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די במספר מצומצם של מפגשים כדי "לחזור לעצמך".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

ד''ר חיים היילפרין
    10/01/2017

את סובלת מתסמינים פוסט-טראומתיים טיפוסיים לאחר תאונת דרכים וזקוקה לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די במספר מצומצם של מפגשים כדי "לחזור לעצמך". צרי איתי קשר אם ברצונך במידע נוסף. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו