פאניקה חרדה וכל השאר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פאניקה חרדה וכל השאר
    קרי
    19/02/2017

הכל התחיל לפני כשנה.כרגע הלחץ רק גובר והתסמנים רק מחריפים .הדב מקשה עליי לחזור לעבושה ויצר אצלי בעיות כלכליות שמוסיפות ללחץ הקיים .פאניקה בנסיעות באוטובוס על בסיס יום יומי.לחץ בראש שלא נותן לתפקד.חוסר רצון לצאת מהבית זה רק חלק מהסיפור .ניסיתי להתחיל לטפל בזה רק לאחרונה כי כמה כבר אפשר לסבול ,רופא משפחה רשם לי אלפלוריד שלא משפיעה בכלל לא מרגיעה וניראה לי רק מחפיר את התסמינים שלי מה עליי לעשות איך להתמודד עם כלכך הרבה לחץ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאניקה חרדה וכל השאר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאניקה חרדה ועוד

ד''ר אודי אורן
    19/02/2017

שלום, נשמע שאת סובלת מאד. אם את רוצה טיפול תרופתי כדאי שתחזרי לרופא המטפל ותבקשי להחליף את התרופה אם כבר חלפו כמה שבועות ללא השפעה. מצד שני הייתי ממליץ על טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT שבהסתברות גבוהה יוכל לעזור לך. אם עד לפני שנה הרגשת טוב, אני מניח שקרה משהו שגרם להתפרצות הקשיים. ל-EMDR יש יכולת מוכחת לטפל בתוצאותיהם של ארועים קשים. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו