מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פאניקה חרדה וכל השארקרי19/02/2017
הכל התחיל לפני כשנה.כרגע הלחץ רק גובר והתסמנים רק מחריפים .הדב מקשה עליי לחזור לעבושה ויצר אצלי בעיות כלכליות שמוסיפות ללחץ הקיים .פאניקה בנסיעות באוטובוס על בסיס יום יומי.לחץ בראש שלא נותן לתפקד.חוסר רצון לצאת מהבית זה רק חלק מהסיפור .ניסיתי להתחיל לטפל בזה רק לאחרונה כי כמה כבר אפשר לסבול ,רופא משפחה רשם לי אלפלוריד שלא משפיעה בכלל לא מרגיעה וניראה לי רק מחפיר את התסמינים שלי מה עליי לעשות איך להתמודד עם כלכך הרבה לחץ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פאניקה חרדה ועוד
ד''ר אודי אורן19/02/2017שלום, נשמע שאת סובלת מאד. אם את רוצה טיפול תרופתי כדאי שתחזרי לרופא המטפל ותבקשי להחליף את התרופה אם כבר חלפו כמה שבועות ללא השפעה. מצד שני הייתי ממליץ על טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT שבהסתברות גבוהה יוכל לעזור לך. אם עד לפני שנה הרגשת טוב, אני מניח שקרה משהו שגרם להתפרצות הקשיים. ל-EMDR יש יכולת מוכחת לטפל בתוצאותיהם של ארועים קשים. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)