מחשבות לא טובות ופחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות לא טובות ופחדים
    אילנה
    02/04/2017

היי
    לאחרונה יש לי מחשבות שליליות רבות בעקבות אירוע שקרה לפני 7 שנים וכל שנה מחזיר אותי לשם.
    אחי התאבד לפני 7 שנים כתוצאה ממניה דיפרסיה והותיר את כולם בהלם.
    אחי נבר כל הזמן בהיסטוריה המשפחתית. מסתבר שסבא שלי נפטר בגיל חמישים בבית חולים. הוא סירב לאכול למעלה מחודש וטען שסבתא שלי רוצה להרוג אותו.
    אף אחד מאיתנו לא יודע את האמת אבל מתעוררהבי פחד אולי זה תורשתי ולכן אני תקועה עם מחשבות שליליות ופחדים ובעתה ממש.
    היום היתה האזכרה של אחי והסיפורים לא פסקו סביבו מה שגרם לי להתקף פאניקה ממש.
    גם כך עוברת עלי תקופה קשה מבחינה רגשית.
    האם יש לי מה לפחד מבחינת גנטיקה? כל הזמן זה מעסיק אותי.
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות לא טובות ופחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבלת תשובה

אילנה
    03/04/2017

אשמח מאוד לתגובה מהמומחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות ופחדים

ד''ר חיים היילפרין
    04/04/2017

ישנה הסתברות קצת יותר גבוהה להתפרצות המחלה בקרב אחים (כ-10%) אך זו עדיין הסתברות נמוכה מכדי שתהיה לך סיבה לדאגה ממש. אין גם כל סיבה שתהיה תקועה עם חרדות בהקשר זה - כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו