חרדות ממקומות סגורים ורחוקים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ממקומות סגורים ורחוקים
    סיון
    24/04/2017

שלום.. רציתי להתייעץ לגבי חרדות שיש לי ממקומות סגורים ובזמן האחרון גם ממקומות רחוקים שאני נוסעת אליהם שלא קרובים לבית אני מתחילה להרגיש מוזר ורוצה כבר לחזור הביתה ? מה עושים במצב כזה מרגישה שאני הולכת למקומות ולא נהנית בהם..
    אני בהיריון שבוע 18+2 תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ממקומות סגורים ורחוקים

ד''ר חיים היילפרין
    25/04/2017

...פונים לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די בשיחה אחת כדי לפתור את הבעיה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות000000000000000000000000000000

סיון
    25/04/2017

תודה על התשובה.. רכשתי את הספר להפחיד את הפחד המטפל בגישה הקוגניטיבית.. האם אתה חושב שהוא יוכל לעזור?
    הוא עדיין לא הגיע אליי תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות00...0

ד''ר חיים היילפרין
    26/04/2017

איני מכיר את הספר אך הוא בהחלט עשוי לעזור. ואם לא, את תמיד יכולה לפנות לטיפול. מניסיוני, כאמור, במקרים כמו שלך די בשיחה אחת כדי לפתור את הבעיה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו