טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי רציתי לשאול, האם ניתן לקבל טיפול CBT או DBT בסיבסוד דרך הקופה? (אני בקופת חולים מאוחדת), ואני נורא משוועת לטיפול הזה. או שאני חייבת ללכת לטיפול פרטי בלבד? אני גרה באזור בת-ים. ואני לא רוצה לעבור דרך בית החולים לבריאות הנפש בשביל לקבל את הטיפול הזה, למרות שאני סובלת מחרדות קשות מהילדות, ואני צריכה את זה כמו אוויר לנשימה עכשיו. אשמח לדעת לאן אני יכולה לפנות, והאם יש כזה דבר סיבסוד דרך גורם כלשהו? כי הבנתי שזה נורא יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחלי שלום, פני לקופת החולים שלך ובקשי לקבל את הטיפול שאת מעוניינת בו. אני מעריך שיש להם ברשימת המטפלים אנשי מקצוע שהתמחו ב-CBT ואולי גם ב-DBT. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד