למה הרופא משפחה לא נותן כדורים?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• למה הרופא משפחה לא נותן כדורים?
    דרור
    08/06/2017

שלום,
    במשך שנים אני סובל מחרדות וחששות..שבשנתיים האחרונות התעצמו. אני נמצא כבר 4 שנים בלווי פסיכולוגי לפי הצורך. יש תקופות שמצליח להתגבר על החרדה ויש תקופות שצריך לחזק את הכלים.
    אבל כשלא לוקחים כדורים כל העבודה נופלת על הכתפיים שלי. וזהו. כבר אין לי כוח לכל המחשבות האלה. להתקף שמגיע בלי קשר לכלום סתם כך. הפחד שמישהו יראה שמשהו לא בסדר..
    הפסיכולוגית שאיתה אני נפגש היא פרטית ולא יכולה לתת כדורים. עד שאזרתי אומץ ודיברתי עם רופא המשפחה הוא אמר שאני צריך ללכת לפסיכאטר. למה??
    לא רוצה שזה ירשם לי בתיק הרפואי. לא מבין את העקשנות של הרופא.
    יש דרך לקנות באופן פרטי לחלוטין?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה רופא המשפחה לא נותן כדורים

ד''ר חיים היילפרין
    11/06/2017

עקרונית גם רופא משפחה רשאי לתת לך מרשם לתרופות פסיכיאטריות אך כוונת הרופא שלך מובנת מאחר ומטבע הדברים פסיכיאטרים מבינים בבעיות ובתרופות פסיכיאטריות יותר מרופאי משפחה. אתה יכול לגשת לפסיכיאטר באופן פרטי (וגם חסוי, מבלי שיירשם בתיק הרפואי בקופה) אך זה ייעלה לך הרבה יותר כסף. (ואגב, אם הסודיות חשובה לך לא ברור לי למה התעקשת שדווקא רופא המשפחה ייתן לך את המרשם לתרופה - במקרה שכזה הוא היה חייב לציין זאת בתיק הרפואי שלך. וכללית, אני בספק אם אתה באמת זקוק בכלל לתרופות פסיכיאטריות - עיין בתשובתי לשאלה שלעיל.) בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו