מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של מכת ברק בתוך הראשמיקי25/06/2017
שלום רב,
כבר חודש שאני מתעוררת כל בוקר עם בחילה קלה שחולפת תוך שעה. הבוקר קמתי עם בחילה ו"בלגן" בבטן. הבחילה לא עברה ולפני כשעה כשאני מול המחשב במשרד הרגשתי כמו מכת ברק בתוך הראש.. כאילו הכל הזדעדע שם. תוך כדי התחושה המפחידה הזאת קראתי למזכירה שעובדת איתי. שניות בודדות של תחושה של כיבוי אבל הייתי ערה למה שקורה לי. מלבד זאת יש לי צמרמורות קור ותחושה כללית לא טובה. ניסיתי להשיג את רופאת המשפחה שתשלח לי הפניה למיון אך לצערי לא הצלחתי להשיגה טלפונית. האם עליי לפנות למיון? כרגע אני רק מרגישה חולשה מעט בחילה ומעט לחץ בראש..כאב ראש קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכת ברק בראש
ד''ר אודי אורן25/06/2017למיקי שלום, כמובן שכדאי לך להיבדק על ידי רופא. במקרה שהבדיקות לא יראו על כל בעיה פיזית, יכול להיות שמדובר בתופעות חרדה. במקרה שקרה משהו לא נעים לפני כחודש יש סיכוי יותר גבוה שמדובר בתופעת חרדה. אם אין ממצאים והתופעות ממשיכות אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT. יש סיכוי שטיפול כזה יוכל לעזור לך. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)