תחושה של מכת ברק בתוך הראש

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תחושה של מכת ברק בתוך הראש
    מיקי
    25/06/2017

שלום רב,
    כבר חודש שאני מתעוררת כל בוקר עם בחילה קלה שחולפת תוך שעה. הבוקר קמתי עם בחילה ו"בלגן" בבטן. הבחילה לא עברה ולפני כשעה כשאני מול המחשב במשרד הרגשתי כמו מכת ברק בתוך הראש.. כאילו הכל הזדעדע שם. תוך כדי התחושה המפחידה הזאת קראתי למזכירה שעובדת איתי. שניות בודדות של תחושה של כיבוי אבל הייתי ערה למה שקורה לי. מלבד זאת יש לי צמרמורות קור ותחושה כללית לא טובה. ניסיתי להשיג את רופאת המשפחה שתשלח לי הפניה למיון אך לצערי לא הצלחתי להשיגה טלפונית. האם עליי לפנות למיון? כרגע אני רק מרגישה חולשה מעט בחילה ומעט לחץ בראש..כאב ראש קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכת ברק בראש

ד''ר אודי אורן
    25/06/2017

למיקי שלום, כמובן שכדאי לך להיבדק על ידי רופא. במקרה שהבדיקות לא יראו על כל בעיה פיזית, יכול להיות שמדובר בתופעות חרדה. במקרה שקרה משהו לא נעים לפני כחודש יש סיכוי יותר גבוה שמדובר בתופעת חרדה. אם אין ממצאים והתופעות ממשיכות אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT. יש סיכוי שטיפול כזה יוכל לעזור לך. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו