מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם מחשבות טורדניותלימור11/07/2017
רציתי לדעת איך להתמודד עם מחשבות טורדניות כפייתיות טיפ להסחת דעת לגבי אובססיות ומחקתם אותי אשמח עם תענו לי תודה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחשבות טורדניות
ד''ר אודי אורן12/07/2017הי לימור, איני יודע למה ההודעה נמחקה. הטיפ שאני יכול לתת לך הוא פעילות פיזית או פעילות מחשבתית חיובית כל פעם שעולה המחשבה הטורדנית. טיפ נוסף הוא קביעת מספר זמנים ביום בהם את מתרכזת במחשבות הטורדניות, ובשאר היום את דוחה את ההתעסקות בהן לזמנים הקבועים. אם כל זה לא יעזור, אני ממליץ לך לשקול פניה לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מכל הלב
לימור12/07/2017.אני יישם את זה הקלת עלי מאוד ממש תודה וסוף שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה בקשר למחשבות טורדניות
לימור12/07/2017שלום אודי רציתי רק דלעת למה הכוונה פעילות מחשבתית חיובית? אני פשוט לא הבנתי למה הכוונה עם תוכל להסביר לי אני אשמח תודה רבה וערב נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות כתבתי דלעת התכוונתי לדעת למה הכוונה
לימור12/07/2017תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחשבות טורדניות
ד''ר אודי אורן22/07/2017הי לימור, מיקוד במחשבות חיוביות, זכרונות חיוביים, או כל פעילות שמביאה לרגיעה ו/או מיקוד חיובי. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)