מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה בזמן הריוןדורה14/09/2017
אני בת 34, נשואה פלוס אחת, חיה עם חרדה כבר מספר חודשים. החרדה שלי כוללת מיחושים כמו כאבים ולחץ קשים בחזה, מחשבות טורדניות, ״עננים״ בראש, תחושה של גוש בגרון, תסמונת מעי רגיז ועוד ועוד. אני בטיפול עם פסיכולוגית (בלי תרופות) בשיטת מיינדפולנס שעוזרת לי מאוד, עם הצלחה מסויימת בהתמודדות, אבל עדיין לפעמים יש התקפים קשים מאוד. כבר הרבה זמן אנחנו מתכננים להרחיב את המשפחה, ואנחנו מרגישים שעיכוב/המנעות נוספת לא באמת תורמים לנו. אבל אני גם מוצאת מידע על זה שחרדה יכולה לפגוע בעובר. חלק ממה שעוזר לי עם התמודדות עם החרדה זה הידיעה שהחרדה עצמה והסימפטומים שיש לי לא יכולים לפגוע בי פיזית. זה עוזר לי להצליח לחוות את כל זה בלי להתדרדר עמוק לתוך ספירלה של פחד ופאניקה. אבל הידיעה שבתינוק שבבטן החרדה דווקא כן תוכל לפגוע, הולך אולי להחמיר לי את החרדה ובכך באמת אולי לפגוע בו. אני לא בטוחה איך להתמודד עם הבעיה הזאת. כשאני אומרת לעצמי שלא מפריע לי להרגיש את הסימפטומים שאני חווה כי הם לא יפגעו בי, אני מאמינה בזה ולכן זה גם עוזר. אבל אם אני יודעת שיש סיכוי שהחרדה תפגע בעובר שלי, לא אשתכנע כשאגיד לעצמי שלא מפריע לי להרגיש את הסימפטומים של חרדה, ואלחץ מעצם העובדה שהחרדה מופיעה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפי חרדה בזמן ההיריון
ד''ר חיים היילפרין19/09/2017אין סיבה לדחות את ההיריון. רמות החרדה שאת מתארת לא ייפגעו בעובר שלך פיזית, בדיוק כפי שאינן יכולות לפגוע בך פיזית. הרגישי חופשייה לחוות חרדה גם כשאת בהיריון, ויש סיכוי טוב גם שתחווי פחות חרדה בזמן ההיריון. בכל מקרה תוכלי להיעזר בטיפול גם במהלך ההיריון. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצה על פסיכולוגית שמתמחה בנושא. תודה
אילנה03/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה על פסיכולוגית
ד''ר חיים היילפרין04/10/2017חוקי הפורום אינם מתירים המלצה על פסיכולוגים ספציפיים - תוכלי למצוא פסיכולוגית שמתמחה בנושא באלפון הפסיכולוגים שבאתר של איט"ה או של הפ"י. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)