טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני מס' שנים קיבלתי מספר טיפולים (התנהגות קוגנטיבית) בקשר לחרדות. לאחרונה החרדות התפרצו יותר - ושום דבר לא עוזר. אין לי כח לדיבורים עם מטפל. יודעת הכל. על מה לחשוב, איך לנשום . את כל ארגז הכלים... היש דרך נוספת לעזור לי בנושא ?
היש פתרון לחרדות ע"י היפנוזה למשל ? ואם כן - מה הסיכויים ו/או הסיכונים ? דרך אחרת ? ...
אנא עזרתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היפנוזה אינה פתרון לחרדות. לא ברור לי מדוע שום דבר לא עזר לך בשעה שמניסיוני, אנשים עם חרדות כמו שלך חווים הקלה משמעותית אחרי מפגש אחד(!) אשמח לסייע לך בזה.
ד"ר חיים היילפרין פסיכולוג קליני בכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד