15 מג ציפרלקס שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• 15 מג ציפרלקס שאלה
    רוני
    03/10/2017

שלום. לפני שבוע חוויתי התקף חרדה שהתבטא במחשבות כפייתיות לא רצוניות שאמרו לי לסבול ולפגוע בעצמי. חשוב להדגיש כי ברגיל אני בריא נפשית לחלוטין. הלכתי לפסיכיאטר והוא נתן לי 15 מג ציפרלקס וקסאנאקס להקלה זמנית. אני לוקח ציפרלקס במשך שבוע והחרדות לצערי גוברות. רציתי לשאול: האם אחת מתופעות הלוואי של ציפרלקס מסגרת תקופת ההסתגלות היא חרדה מוגברת? ושאלתי השניה - אולי הפסיכיאטר נתן לי מינון גבוה מדיי בתור התחלה ? (ישר 15 מג)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    15 מג ציפרלקס שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס

ד''ר אודי אורן
    03/10/2017

לרוני שלום, אנא צור קשר עם הפסיכיאטר ובקש את עזרתו. כעיקרון הקסנקס ניתן כדי להקל על התופעות הראשוניות של הציפרלקס. אם לא תתפוס את הפסיכיאטר תוכל להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. ממליץ לך לשקול טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT כדי להתמודד עם הסיבות להתקף החרדה והמחשבות הכפייתיות. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור- אבל רק שאלה אחרונה

רוני
    03/10/2017

עשיתי בדיוק כמו שאמרת. מחר אני חוזר לפסיכיאטר להערכה חוזרת, וכן יש לי תור לפסיכולוג בתאריך ה17. אבל שאלתי הנוספת- היא - האם לדעתך- להתחיל ישירות מ15 מג יכול להיות גבוה מדיי? או שמא במקרי חרדה ומחשבות כפייתיות זה מינון נורמלי בתור התחלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אודי אורן
    03/10/2017

מצטער. איני יכול לענות. אנא דבר על מינונים ותגובות אליהם עם הרופא המטפל. בהצלחה, אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו