מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמישהי~~21/05/2008
שלום, אני ילדה בת 14 ואני סובלת מפחד מחיות. ליפני כחצי שנה רצו ליקנות לי חתולה בישביל שאני אתרגל לא לפחד אבל הייתי נגד זה ואמרתי שיקנו לי רק משהו שנימצא בכלוב.. וקנו לי אוגר.
כבר כמה חודשים שכל המישפחה שלי רוצה חתולה ורק אני נגד זה. ליפני יומיים היה לי יום הולדת וביקשתי מהוריי חתולה, כי חשבתי שאולי באמת זה ירגיל אותי לא לפחד. אתמול קנו לי חתולה.... הבטחתי להוריי שהחתולה תיהיה אצלנו לתמיד ושאני לא אשנה את דעתי... אני אוהבת את החתולה אבל אני גם פוחדת שכשהיא תיגדל היא כבר לא תיהיה כל כך חלשה ותוכל לישרוט אותי(עכשיו היא רק בת חודש). אני מרגישה לא נוח בבית ורוב הזמן בחדר... ואני לא אומרת לאף אחד חוץ מלאחותי שאני פוחדת. אני יודעת שיום אחד אני אשבר וארצה לתת אותה לצער בעלי חיים.. ואז אני אכנס לדיכאון ואכשוב שעשיתי טעות(אני יודעת את זה כי זה מה שקרה לי בגיל תשע עם הכלבה שלי לשעבר...). בקיצורר דיי רע לי עכשיוו.............. מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מחיות
ד''ר חיים היילפרין23/05/2008יש פחדים שחייבים "להקשיב" להם (למשל, לא לקפוץ מהגג או לחצות את הכביש בזהירות) ויש פחדים חסרי-שחר שכדאי להפטר מהם, כמו הפחד מהחתולה שלך. והדרך הכי טובה להפטר מפחד חסר בסיס היא לעשות בדיוק את מה שעשית – ללכת איתו "ראש בראש" או, במקרה שלך, לאמץ גור חתולים ולגדל אותו. זה טבעי שבשלב זה עדיין תרגישי פחד אבל עם הזמן תיווכחי שהפחד ילך ויעלם ותישאר לך רק האהבה לחתולה. (איך שלא יהיה, תמיד אפשר לגזור לה את הציפורניים כך שלא תוכל לשרוט אף אחד...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:]]
מישהי~~23/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)